Engednem kéne hogy visszaköltözzön?
Lányom 3 éves korábam váltunk el a férjemmel. Olyan szintem ellenem hangolták-az apja és a volt anyósom- a gyereket láthatáskor hogy 10 éves korában bíroság elött átadtam a felügyeleti jogot apukának. A lányomat is néztem ő ezt akarta gondoltam így talán a mi kapcsolatunk is javul.
Most 15 éves mikor nálam van ugyanazt csinálja mint mig velem élt. Nem fogadja el h szabályok is vannak,egy poharat nem tesz arrébb. 15 éves de még mindig csak 6. Osztályos! Lóg az iskolából nem tanul,az apjáékat nem érdekli kb semmi. Én fizetem neki a gyerektartást-40.000ft havonta- meg minden mást is kb én veszek meg,neki nem kell fizetnie minden szuper.
Gyámügy mióta az apjával él védelembe vette. Ott tart az egyik ügye hogy akár javítónevelö intézetbe is kerülhet.
Most kitalálta a lányom hogy mégiscsak velem akar élni. De tudom hogy nálam nem fog alkalmazkodni,most is itt volt a hosszú hétvégén és katasztrófa volt amit leművelt. A volt férjem nekem már nem fizetne gyerektartást. Míg én neveltem a lányunkat akkor is hol fizetett hol nem.
A lányom úgy gondolja ha hozzám költözik akkor meguszhatja az egész ügyet ami folyamatban van neki.
Tudom szar anya vagyok de nem akarom visszajöjjön. Ő és az apja akarta ezt akkor most kelljen a gond is.

Jók a válaszok nagyon.
Ne engedje, stb....
Ha nem a vér szerinti lánya lenne a kérdezőnek, csak mostoha gyerek, akkor persze egy szemét lenne, amiért nem karolja fel.
Jó ez a kettős mérce.

31#
Mindjart le leszel pontozva a bukott szulok altal!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!