Haragudhatnak rám a szüleim mert elköltöttem a SAJÁT pénzem?
#20 mint írtam, nem érdekel a gyerekek véleménye. Haverod pedig nem voltam, és nem is leszek. Nem vagyunk egy színvonalon, ha nem tűnt volna fel.
A többire nem reagálnék, nettó ostobaság amit összehordtál.
Megértem őket is, hogy pénz kidobásnak látják.
Minden csoporttársamnak törött sz4r telefonja van. Megveszik a szülők a 200 ezres telót, de se tokot, se üvegfóliát nem tesznek rá a gyerekek mert az nem menő.
Szerintem ezért nem tetszik nekik. Vehettél volna jó állapotú használtat. Sokan pár hét után tovább adnak a telójukon, fél áron jutnál hozzá. Szerintem ezen nem akadtak volna ki annyira
Most komolyan azon fröcsög mindenki, hogy egy tinédzser saját magának vesz telefont és nem a szüleit segíti ki, akik nem is kértek segítséget? Én szülőként örülnék neki, hogy nem nekem kell megvenni! Elküldenétek dolgozni, hogy kifizesse a koliját? Emberek! Hol éltek?! A kérdező egy GYEREK, akit támogatnia kell a szülőjének, amiben csak tudja!
Ha összetöri, akkor jó ideig nem lesz másik és megtanul rá vigyázni. (Mellesleg, ha a saját pénzéből veszi, sokkal jobban vigyáz rá, mintha kapná.) Én azt tapasztalom, hogy baromi sokáig járnak a kölykök betört kijelzővel, mert drága a cseréje és ha máskor nem, ezen idő alatt megtanulják a leckét.
Miért dolgozzon a kérdező, amíg a tanulás az elsődleges és ezt megengedhetik maguknak a szülők?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!