Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apa óvszert ad a gimis lányána...

Apa óvszert ad a gimis lányának az normális???

Figyelt kérdés

Bulizás előtt apuka ellenőrzi hogy a kicsi lányának van e a táskájában!!!!

Ja és az a szabálya apukának, hogy ha a kicsi lánya a sráccal akar "aludni" akkor azt csak itthon lehet (azaz apuka házában).

Milyen beteg perverz ember az ilyen???

2020. aug. 23. 11:10
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
100%

Ez sztem felelősségteljes viselkedés abszolúte normális

igaz hogy nem volt még barátom és még szexre se kerül sor

de nekem kezembe nyomtak egy csomag óvszert hogy tutira menjenek HA esetleg mégis

16/L

2020. aug. 27. 19:29
 52/56 anonim ***** válasza:
91%
Szeritnem jól teszi.
2020. aug. 28. 15:47
 53/56 anonim válasza:
88%

ez miért lenne baj?

nem perverz, csak elővigyázatos

ezt egy normális apa, csak bárki végig tudja gondolni hogy buli van, vannak ott fiuk nem 5 évesek szóval bármi megtörténhet

nem azt mondta neki hogy menjél lányom szexelj de csak így

2020. okt. 12. 16:47
 54/56 Savlekotő ***** válasza:
0%
a várható megtorlás miatt nem ért meg ez vagy az. Megtorlás miatt senki se marad szűz,de elér ez hazugságot és kapcsolat megszakítást sok esetben. de a vallásosak retardáltak sajnos ilyenkor kiderül..
2020. dec. 17. 18:42
 55/56 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem korrekt.

A gumi nem felhívás szexre, csak biztonság/megelőzés!

Az mondjuk már fura, ha maga veszi kézbe a táskát, hogy ellenőrizzen.

Az pedig, hogy csak ott van együttalvás, elfogadható - így kontrollálni tudja, hogy nem valami drogtanyán alszik ott a kislánya, illetve látja azt is, hogy ki a srác és rendben van-e.

31n

2021. jan. 18. 20:46
 56/56 anonim ***** válasza:
82%

Nem értem, ezzel mi a baj és hol van ebben a perverzió. Nálunk is az a szabály, hogy ha a lányom (17) együtt akar aludni a fiújával (19), akkor azt itthon teheti meg, nálunk. Pont azért, amit az #51 mondott. Szerintem ez teljesen korrekt dolog, tiltani nyilván nem lehet ettől, ha megpróbálnánk akkor annak csak az lenne a vége, hogy hazudik, titkolózik, és esetleg bajba keveredik amiről nem szól (időben). Szóval mindenki jobban jár, ha megbízhat bennünk ennyire és így mi is megbízhatunk benne.

Amúgy meg ezt az óvszert vesz neki dolgot én kb úgy látom, mint amikor tampont meg betétet veszek neki (is). Természetes, hogy ezekre is odafigyelek, hiszen a lányom. Az meg a másik, hogy mivel csak nyaranta dolgozik, és egyébként a heti zsebpénzét mégse már erre költse, ezért hogy máshogy jusson óvszerhez, ha mi nem veszünk neki? Én a felelős szexre nevelem a lányom, vagyis azt tanítom, hogy a védekezés nem csak az egyik vagy a másik fél dolga, hanem kettejük közös ügye, de minthogy ő, a lányom van nagyobb veszélyben (most nem is csak a terhességre gondolok, a legtöbb nemi betegségnek a férfiak csak hordozói, a nőkön mutatkoznak meg durvábban a tünetek), ezért neki kell külön odafigyelnie, hogy mindig legyen náluk óvszer és használják is. Nyilván nem fogok rányitni akció közben, hogy leellenőrizzem hogy tényleg használják-e, de ennyire azért megbízom benne és a nevelésemben is. De ebben szerintem semmi perverzió nincs.

2021. jan. 19. 07:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!