Apa óvszert ad a gimis lányának az normális???
Bulizás előtt apuka ellenőrzi hogy a kicsi lányának van e a táskájában!!!!
Ja és az a szabálya apukának, hogy ha a kicsi lánya a sráccal akar "aludni" akkor azt csak itthon lehet (azaz apuka házában).
Milyen beteg perverz ember az ilyen???
Édesapám nekem is így kezelte gimis, bulizós koromban ezt a dolgot.
Hétvége közeledtével finoman emlékeztetett, hogy ugye minden feltétel adott hogy vigyázzak magamra és ha mégsem akkor a fürdőszobai szekrényben mindig találok.
Ő is kérte hogy ha lehetséges ne aludjak aznap megismert pasikkal, de ha mégis úgy döntök akkor jöjjünk haza és ne a pasihoz menjek fel, de nem tiltotta meg.
Egyébként nem volt ciki soha ez a téma, mert nem az volt hogy most akkor számoljak be neki részletesen vagy mutassam meg a táskám.
Még nem kamasz a lányom, de bizony én is belerakom majd a táskájába a gumit, ha a pasija elfelejtene "felöltözni", legalább neki legyen rá esze.
Hogy csak a mi házunkban lehetnek, az szerintem is túlzás, de a kérdésben említett apuka szerintem nem perverzióból akar kérni ilyet.
31/N
34-es: és ezzel a lányát prositvá minösítette - aminek aztán elterjed a híre és a gyerek élete megy tönkre.
Tényleg nagy ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!