Anyámék elvárják, hogy lerakjam a jogosítványt. Ez normális?
HA értelmes ember lennél, akkor nem tiltakoznál, hanem megszereznéd a jogsit.
Ma lehet, hogy MÉG nincs rá szükséged, de idövel majdnem mindenhez szükséges, és idösebb korban nehezebb megszerezni.
Attól még, hogy van jogsid, nem kell senkit fuvarozni, ARRA kell nemet mondani, nem a jogsi megszerzésére!
A jogsit nem meg csinálni, szerintem hülyeség nem tudhatod a jövőben mikor lesz rá szükséged, azt addig kell megcsinalni amíg fiatal vagy.
Kocsit venni és fuvarozni meg nem kell arra mondj nemet.
Ha jól értem úgy várnák el, hogy nem is ők fizetnék? Meg majd autót is te vegyél nekik? Ez vicc!
Hát, megmondanám nekik, hogy saját szerszámukkal csapdossák a csalánt, ne máséval. Vagyis, ha NEKIK kéne az ezzel járó kényelem, akkor ŐK tegyék le, a MAGUK pénzéből.
MELÓ.
Gondolj a jövődre, bármikor lehet egy olyan melód, ahová kellhet.
Meg az sem árt, ha maga a kártya megvan otthon, ha pl. elveszik a személyid, és sürgős ügyet kéne intézned.
Ha nem szeretnéd ne tedd le!!! Én sem akartam, elkezdtem és nem sikerült. Utálok váltani, de leteszem majd idővel automatára. Anyáméknak megmondtam, hogy utálok vezetni (kéziváltóssal vezettem 20 órát) fogadják el ez van.
Szóval, ha nem szívesen csinálod hagyd a fenébe, mert SEMMI ÉRTELME.
Max idővel majd bánni fogod.
Én már 25+évesen tudtam elkezdeni családi kényszerre, mert fater kiment dolgozni.
Egyáltalán semmi türelmem nem volt ahhoz, hogy tűrjem az oktató hülyeségeit. Fiatalabb koromban viszont simán elhallgattam volna. Sajnos amint idősödök úgy múlik a türelmem, tehát ha gondolod minél fiatalabban szerezd meg a jogsit, ne húzd el.
Ha viszont abszolút nem látod a jövőbeni hasznát, attor tegyél rá ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!