17 éves lányként ha elszökök annak milyen következményei lesznek?
Szüleim lelki terrorban tartanak gyerekkorom óta. Egy garzonlakásban lakunk ahol nincs saját szobám és szüleimmel alszok egy nagy ágyban. Hiába kérem őket évek óta hogy szerezzenek nekem is ágyat, de nem hajlandóak rá. Aludni csak hajnali négy után tudok menni mert addig vannak ők is fent és hiába mondom nekik hogy aludni akarok ugyan úgy harsogtatják a TV-t. Fürödni egy hónapja nem fürödtem, maximum szivaccsal mosakodtam, mert a tusolónk felújítási alapanyagokkal van teli.
Amióta anyám dialízisre jár azóta nem hajlandó főzni, mert "fáradt", ezért csak tartós ételeken élünk, vagy azon amit én főzök (amit persze mindig becsmérelnek). Szerintem ennek is köszönhető, hogy megáltam a növésben 155cm-nél.
Továbbá a szüleim láncdohányosok és folyamatos füst van a szobában amitől fáj a fejem és egyfajta függőség is kialakult (amikor az egyik barátomat tavaly nyáron meglátogattam és ott voltam egy hétig akkor minden reggel émelyegtem addig amíg a lakótársa rá nem gyújtott a teraszon egy kávé mellett. Amint megéreztem a cigifüstöt rögtön sokkal jobban lettem)
Továbbá a szüleimtől sorra kapom azt, hogy egy mihaszna vagyok, csak zavarok mindenkit, nem fogok boldogulni az életben. Most azért gondolkodok újra a szökés mellett mert miután reggel hatig nem tudtam miattuk aludni és végigszenvedtem az egész napot zombiként most este 10kor apám kitalálta, hogy legyek újra a titkárnője és a számlákat utaljam már el és amikor mondtam neki, hogy nem mert ez a szülő feladata ő is és anyám is egy órán keresztül üvöltözött velem hogy milyen rossz gyerek vagyok és bánják hogy megszülettem. Nem látok más megoldást, mint elszökni és bújkálni mert nem bírom már tovább mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!