Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Kívánom a barátomat, de elég...

Kívánom a barátomat, de elég sok mindentől félek, nem is attól, hogy fáj, hanem a következménytől. Várjak vagy mit tegyek? Néha elég a petting is. De már nagyon szeretném Őt úgy! (17 éves )

Figyelt kérdés
Lassan 2hónapja együtt vagyunk,a barátom már nem szűz, én még igen. Úgy érzem kész lennék rá, vagyis nagyon kívánom, de csak attól félek, hogy valami nem lenne rendben, pedig ha védekeznénk gumit mindenképp használnánk és én is szedek hormontablettát amiben bizonyos mértékig van fogamzásgátló.Mégis nagyon félek attól, hogy vmi rossz következménye lenne.. Ő még azt mondja tud várni és nagyon megértő nem siettet, de én már nem biromtovább..Gondolkodtam, hogy 3hónap után talán.. vagy inkább most? milyen ötlet?! :S
2008. aug. 7. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
MI a barátommal ugy csinéljuk ( ez tényleg 1000%-os védelem), hogy gumit használunk + nem élvez el bennem hanem mielőtt elélvez kiveszi... Így biztos h nem lehet semmi gond!!! És nem kell félned, mert ha védekeztek rendesen akkor nincs mitől, mi 3 hónapot vártunk az 1.ig... Sok sikert :)
2008. aug. 7. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
Ha a pettingelést már élvezed, és újjazásnál egyszerre befér 2-3 újja, akkor nyugodtan próbálkozzatok az aktussal is.
2008. aug. 7. 14:27
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat..ha valakinek egyéb ötlete van nagyon várom :)
2008. aug. 7. 14:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

felesleges parázni. ha védekeztek, akkor minden rendben lesz. a gumi önmagábanis 99 %os védelmet nyújt, ha helyesen használják. én 3 éve élek rendszeresen nemi életet, sosem volt probléma a gumival.

érthető persze, h vannak fenntartásaid. mindenkinek vannak, mert ez is egy uj dolog lesz. de bízz a barátodban, meg a kapcsolatotokban , és beszéld meg nyugodtan a pasiddal minden problémádat.

2008. aug. 7. 15:39
 5/6 anonim válasza:
100%

szia!:)

nyugii, ha használtok gumit nagyon kevés az esély a terhességre. Mi úgy védekezünk hogy gumi+ hüvelytabletta és amikor élvezne el akkor kiveszi. Sztem ebből az összeállitásból észreveheted hogy énis hogy félek a következményektől. Eddig bevált és sztem ezutánis:)

Látom kész vagy rá mert TE karod! és nem ő:)

:* puszi és ;)

2008. aug. 7. 17:31
 6/6 anonim válasza:
100%

Szerintem ne a hónapokat számold, mert ha így néznénk ti még nagyon gyerek cipőben jártok! Jól gondold át az érzéseidet, mert ez az egyetlen egy alkalmad van (mármint első). Én miután lefeküdtem az első komoly kapcsolatomban, utána ugy éreztem eltünt az az érzelmi gát, ami arra ösztönzött hogy jól fontoljam meg kivel, mikor. És igen, volt olyan hogy olyannal feküdtem le, akkivel nem biztos, hogy kellett volna.

Én nem megállítani akarlak, csak vigyázz, mert igenis innentől megváltoznak a dolgok.

2008. aug. 7. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!