Egy 17 éves fiúnál milyen következményei lehetne egy foci közben történt balesetben, altájon?
Nem lett belőle \'semmi komolyabb ügy\', igazából semmit nem mesélt róla a barátom, de van valami, amit ezzel kapcsolatban mégis titkol... Felszeretnék készülni, hogy milyen következményekkel járhatott. Azt hiszem, egy véletlen rúgás volt, vagy valami hasonló.
Azt tudom, hogy szinte állandóan felfázik, lehet ez is összefüggésbe van vele?
Köszönöm a segítséget előre is!
Hello!
Én mondjuk 21 éves vagyok de pont van egy idevágó sztorim amit még mindig heverek ki:-)
Egy jól sikerült buliban megrúgtak 'ott'. És hát meg kell hagyni lett is következménye...korház, urulógia. Nagyon csúnya lett utána az egész minden ott másnapra tiszta fekete lett, de annyira h nagyon. Lehet, hogy nála is ez fordult elő, viszont ha ugy járt mint én akkor nem kell aggódni mert ahhoz hogy sérüljön valóban nagyot kell rugni. Ami nálam történt az olyan mint amikor a karod ütöd meg és totál belilul csak hát ott lennt azért rengeteg hajszálér van ami gyorsan megreped illetve elpattan, de semmi ok a pánikra kb 2-3 hét és az teljesen elmúlik :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!