Elegem van a szűleimből, de nem tudok elköltözni itthonról. Mit tegyek?
Sajnos anyám is és apám is idióta, mindkettő a maga módján.
Anyámnak egyszerűen nincs rendes rálátása az életre, apám meg egy hirtelen haragú depressziós gyökér. Rendszeresen van hogy valamin összevesznek és akkor apám elmegy felakasztani magát, aztán mindig visszajön, egykét napot haragszanak egymásra és minden megy tovább. Én már meguntam ezt 24 év alatt. A nővéremnek volt esze, nyelvet tanult, egyetemre és kollégiumba ment, 6 éve nem él velünk, nekem viszont egy érettségin kívül semmim sincs, szaros 160e Ft-ért dolgozom, ennyiből nem lehet elmenni albérletbe. Sajnos érzem magamon hogy a folyamatos félelemben élés miatt (ami nemcsak itthon, hanem iskolában is ért) becsavarodtam, hirtelen haragú idegbeteg lettem, olyan szintű tudathasadásom lett, hogy néha mikor elborul az agyam, akkor utólag nem ismerek rá magamra. Nem akartam ezzé válni, egyre többször gondolok arra hogy fogom az összes pénzem, és telefont meg mindent itthagyva elmegyek valahova messze, és valamk erdőben/lakatlan házban vegetálok éhhalálig. Nem akarom ezt. Egész életemben el kell ezt viselnem?
Itt Veszprémben 100.000forintért van 2-3 szobás lakások, nem tudom hol laksz...
Itt egy garzon akad 70ért is. Nem mindenhol egyforma az albérlet árak... Kössél kompromisszumot.
Én 24 évesen biztos nem anyámnál akarok lakni, az elég szégyen, de hát ezt te tudod.
Akkor nyelvet tanulj
Ezerrel tanulj németet, 3s menj ki külföldre.
Van cél, lesznek ismerőseid.
És még pénzed is.
Szedd össze magad, nem vagy életképtelen. Erősebb lehetsz, ha keresed te is a lehetőségeket. (Nem vagyok influencer)
Leirtunk pár dolgot, segítségedre lehet.
Többet veszítesz azzal, ha ugyanúgy a seggeden ülsz a problémára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!