Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit csináljak ha nem tudok...

Mit csináljak ha nem tudok elaludni félek hogy rám fog mászni a barátom?

Figyelt kérdés

Össze vesztem a szüleimmel és nincs kedvem haza menni így itt alszok az egyik barátomnal. Nem vagyunk együtt csak haver. De ő neki én tetszek és félek hogy akár valamit. Ő a szobájában alszik én a nappaliban kanapen

19 éves vagyok.

2020. aug. 18. 22:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Máskor legyen annyi eszed, hogy olyannál alszol, akiben legalább minimálisan megbízol.

Jól tekerd magadra a takarót, hogy ne tudjon letapizni. Ha ennél többet tenne, úgyis felébredsz.

2020. aug. 18. 22:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Azért attól, hogy tetszel neki, még egyáltalán nem biztos, hogy rádmászna este és megpróbálna megerőszakolni a nappalijukban. A haverod és hozzá fordultál a bajban, szóval feltételezem, hogy nem kell ettől félned. De ha bepróbálkozna, arra úgyis felébrednél, szóval teljesen mindegy, hogy alszol-e vagy nem. Amúgy ha ennyire nem bízol benne, miért nem mentél egy barátnődhöz inkább?
2020. aug. 18. 23:43
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Ha ő csak egy haver, akkor mit keres ez a kérdés a felnőtt párkapcsolatok kategóriában?
2020. aug. 19. 07:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Figyelj szerintem a legrosszabb ami történhet hogy kicsit áll fölötted meg nézi ahogy alszol aztán kicsapja a bohócot. Érdemes lenne amúgy letisztázni, az ő idejét sem rabolná a dolog ha egyértelműen lepattintod és te is nyugodtan mehetsz hozzá (ha ugye nem csak azért fogad mert reménykedik valamiben). B megoldás: ha nincs hol ingyen lakni belemész ebbe-abba. Több lány csinálja mint gondolnád
2020. aug. 21. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!