Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megéri coming outolni a...

Charloo kérdése:

Megéri coming outolni a szülőknek ha tudom hogy úgyse fogadnak el?

Figyelt kérdés
A szüleim nagyon homofóbok én viszont már évek óta tisztában vagyok vele hogy a saját nememhez vonzódom. Legyen őszinte velük annak ellenére hogy tudom hogy baj lesz belőle vagy inkább hagyjam a témát?

2020. aug. 18. 16:13
1 2
 11/12 Bellatrix:3 ***** válasza:
96%
Nekem is nehéz volt azért fejeztem be a hazudozást főleg magamnak nem akartam többet hazudni. Így inkább elmondtam. A családom 99%a homofób de nem érdekel. Minden családba van egy b*zi rokon 😏 nálunk én vagyok az. Lepereg már rólam a sok megjegyzés ez őket minősíti nem engem. Ha valaki e miatt fog elutasítani/meggyűlölni akkor nem tudja mi az a felétel nélküli szeretet. A szülői szeretetnek annak kellene lennie. Van olyan ember az életemben akihez nem köt rokoni kapcsolat és kb örökbe fogadott és féltétel nélkül szeret és elfogad amire pl a saját anyám nem képes de kvázi egy idegen mégis. Borzasztó érzés hazugságban élni csak a megfelelés miatt és véleményem szerint nem is érdemes. 🙂
2020. aug. 20. 16:09
 12/12 Savlekotő ***** válasza:
100%

Eszedbe se jusson,a saját érdekedben. Nem lenne nyugalmad. Nagyon sok szülő megnyomorítja a gyerekét lelkileg ha kiderül. Éld az életed ez magánügy,majd talán ha független leszel,elmondhatod,de aki homofób annak jobb nem még akkor se,és meghagyni a saját tévhitében,minimálisan kommunikálni. Ahol a szülő szeret,ismer ott meg előbb tudja mint h a felvállalás meglenne és nem a vasvillával fog beléd állni..

70F

2020. aug. 29. 02:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!