Mit tegyek, mit tehetek?

Figyelt kérdés
Èdesanyàm teljesen megbolondult, mindennap kiabàl szid veszekedik màr ūt , kimar, csip folytogat kizàr a hàzból 28èves vagyok 4eves fiammal lakok vele egy haztartasban ma kèst is fogott ràm ő Semmilyen jovedelemmel nem rendelkezik rajtam mindennap szàmon kèri mit veszek miert nincs ezmeg az, legfokeppen cigin es kv èl màs nem èrdekli! Most àlltam el dolgozni igy eddig nehezen boldogultunk az igaz, mostmar ugytesz takarodjak a hàzàbòl onnan nem jàrjak dolgozni ott ne keressek pènzt magamnak! Nemtudom miert viselmedik igy de ma mar visszaadtam, nembirtam es adtam egy pofot en is neki! Lehet nem szèp , de kibirhatatlan ahogy viselkedik pedig eddig is èn tartottam a kispènzemből meg a kölcsönökből amit èn rendezek. Ő nem megy el dolgozni mert beteg nem bir azt mondja , de mèg a munkaugyibe se jar el hogy kapjon valami segèlyt ! Mit tennètek ? Van joga rajtam pattogni ? Csak mert az anyàm? Nekem kell eltartanom? Megis tettem èvek òta de letagadja. sajnos neki nincs szive. minden testvèremet elzavart màr innen pàrjukkal egyūtt. Nekik màr sikerūlt , en memtudom hova mehetnèk albèrlet sincs a kornyeken. Őt kellenne innem kilakoltatmi nem engem.

2020. aug. 17. 22:49
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Anyaotthonba menekülj, hiszen életveszélyes rátok nézve.

Róla majd gondoskodik az önkormányzat úgy, hogy elhelyezi otthonba. Az üres házba aztán visszamehetsz a gyermekeddel.

2020. aug. 18. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!