Mit tegyek, mit tehetek?
Figyelt kérdés
Èdesanyàm teljesen megbolondult, mindennap kiabàl szid veszekedik màr ūt , kimar, csip folytogat kizàr a hàzból 28èves vagyok 4eves fiammal lakok vele egy haztartasban ma kèst is fogott ràm ő Semmilyen jovedelemmel nem rendelkezik rajtam mindennap szàmon kèri mit veszek miert nincs ezmeg az, legfokeppen cigin es kv èl màs nem èrdekli! Most àlltam el dolgozni igy eddig nehezen boldogultunk az igaz, mostmar ugytesz takarodjak a hàzàbòl onnan nem jàrjak dolgozni ott ne keressek pènzt magamnak! Nemtudom miert viselmedik igy de ma mar visszaadtam, nembirtam es adtam egy pofot en is neki! Lehet nem szèp , de kibirhatatlan ahogy viselkedik pedig eddig is èn tartottam a kispènzemből meg a kölcsönökből amit èn rendezek. Ő nem megy el dolgozni mert beteg nem bir azt mondja , de mèg a munkaugyibe se jar el hogy kapjon valami segèlyt ! Mit tennètek ? Van joga rajtam pattogni ? Csak mert az anyàm? Nekem kell eltartanom? Megis tettem èvek òta de letagadja. sajnos neki nincs szive. minden testvèremet elzavart màr innen pàrjukkal egyūtt. Nekik màr sikerūlt , en memtudom hova mehetnèk albèrlet sincs a kornyeken. Őt kellenne innem kilakoltatmi nem engem.2020. aug. 17. 22:49
1/11 anonim válasza:
Ha van a lakhelyeden családsegítő, tőlük kérhetsz segítséget. Vannak anyaotthonok, ahova a veszélyben lévő anya a gyerekével "menekülhet". Ne maradj a gyerekeddel ilyen helyzetben, mert pszichikailag ő fog tönkremenni.
2/11 anonim válasza:
(Én még csak egy gyerek vagyok)
Szerintem, gyűjts pénzt és költöz el, beszéld meg vele
3/11 anonim válasza:
Milyen jogcímen laksz az ingatlanban?
4/11 A kérdező kommentje:
Àllandò Lakcìmem itt van szūletèsem òta
2020. aug. 17. 23:39
5/11 anonim válasza:
a kérdés az volt, hogy kié az ingatlan. anyádé?
6/11 anonim válasza:
Sztem jól tetted h vissza adtad a pofont...mit képzelnek magukról a szülők néha ?De komolyan...csak ennyivel jonnek állandóan h én vagyok az anyád ....és kit érdekel? Tanulj meg viselkedni ...ne okold magad emiatt,megérdemelte!
7/11 anonim válasza:
Sajnos nehéz ezeket a klimaxos magukat p.cának képzelő szülőket elviselni. Én már lassan egyre nehezebben bírom elviselni amit az anyám csinál. És a legnagyobb nem is az hogy 50 évesen pi.canadrágban megy a szoliba. Az csak ciki. A viselkedése a gáz.
8/11 anonim válasza:
Én a te helyedben megszakítanám a kapcsolatot vele. Bár én úgy nőttem sajnos vagy nem sajnos fel hogy kb a macskáimhoz jobban kötődök mint a legtöbb családtaghoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!