El mennyek otthonról?

Figyelt kérdés

Az otthoni helyzet nagyon rossz, nem képesek maguk után takarítani.

Gusztustalan az egész ház.

Én takarítok, de feleslegesen mert bejönnek, koszos cipővel, a folyosó beázik ha esik az eső, csőtörés van ha minden igaz mert, a fal vizes és fojik előle a víz..

Az öcsém rettentően pofátlanul beszél, minden másogik szava bmeg, nem csinál semmit egész nap.

2020. aug. 16. 15:59
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem tudod a kérdésedre a választ...nem nagyon értem.minrk tetted fel ide?!
2020. aug. 16. 16:06
 2/22 anonim ***** válasza:
97%
Ha eltudod tartani magad, és van hova, akkor menj; feltételezve, hogy nagykorú vagy.
2020. aug. 16. 16:06
 3/22 anonim ***** válasza:
97%
Ha biztos vagy benne hogy képes lennél eltartani magadat valahol máshol akkor igen.
2020. aug. 16. 16:07
 4/22 anonim ***** válasza:
82%

Ha nagykorú vagy,akkor oda mész,ahova akarsz.

Ja,és remélem,hogy először magyar tanárhoz mész.

2020. aug. 16. 16:17
 5/22 anonim válasza:
86%
Szerintem igen, de ez attól függ hogy eltudod-e tartani magad… Mindenesetre kitartást és sok sikert, a mostani helyzetednél már csak jobb lehet
2020. aug. 16. 16:23
 6/22 anonim ***** válasza:
94%

Ha van egy jól fizető állásod, akkor persze, költözz nyugodtan. Azonban, ha nincs, akkor próbálj meg minél több pénzt összespórolni, hogy minél hamarabb elköltözhess. Az öcséddel nincs mit tenni, ezt tapasztalatól mondom. Az én öcsém is ilyen, ami javarészt a szülők hibája, mert a mai fiúk el vannak kényeztetve, nem kell semmit csinálniuk otthon. Persze van kivétel mielőtt valaki különböző szakmákkal jellemezné az anyukámat.

(Menjek, folyik, stb.*)

2020. aug. 16. 16:34
 7/22 anonim ***** válasza:
80%
Először tanuld meg helyesen leírni azt hogy menjek
2020. aug. 16. 16:49
 8/22 anonim ***** válasza:
78%
7-ee: rögtön utána tanulja meg azt is helyesen leírni, hogy "elmenjek".
2020. aug. 16. 17:33
 9/22 anonim ***** válasza:
83%

A “folyik” szó sem sikerült kérdezőnknek.... de szerintem tudnánk még írni.

Tudom kérdező, hogy nem ez a lényeg, de egyszerűen annyi hiba van a kiírásodban, hogy elveszi a lényegről a figyelmet. Nagyon gyatra a helyesírásod, ezen mindenképp dolgoznod kell! Azután jöhet életed többi része.

2020. aug. 16. 19:01
 10/22 anonim ***** válasza:
29%

Én sem szeretem, ha valaki elemi dolgokban vét a helyesírás szabályai ellen, de tényleg nem ez a legfontosabb.

Viszont - a fentiekből kiindulva, aligha lehet jól fizető állása (aligha kap ilyet, ha elköltözik), tehát aligha tudja majd eltartani magát (albérlet, rezsi, ruházkodás, tisztálkodás, élelmezés...).

2020. aug. 16. 19:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!