Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mennyi a valószínűsége annak,h...

Savao kérdése:

Mennyi a valószínűsége annak,hogy ha a szüleim pocsék szülők voltak akkor én is az leszek majd?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok,hogy sose hallgatnak meg, nem kezelnek egész emberként mivel a gyerekük vagyok és ők uralkodnak felettem, parancsolgatnak, és a szeretetüket abban fejezik ki,hogy megvesznek nekem dolgokat. 5 éve már szerintem hogy nem kaptam ölelést.

2020. aug. 16. 04:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én 2 netes oldalt adok meg ahol szakemberek írnak erről:

Keresési eredmények

Internetes találatok

„ELEGEM VAN BELŐLED, MENJ EL A HÁZTÓL” – MÉRGEZŐ ...

www.koloknet.hu › szulo-es-gyerekneveles › elegem-v...

2017. nov. 12. - De nem lehet érte a gyerek a hibás, ha a szülő nem tudja kezelni a helyzetet. ... Semmi esetre sem tolhatja a terhet és a felelősséget a gyerekre ... Az anyja már akkor eltolta magától, amikor a húgával teherbe esett. ... Amikor betölti, még lesz egy teljes éve érettségiig. ... A szüleimet mindenki tiszteli, szereti.

Hogyan legyek jó szülő? - Varázsbetű

varazsbetu.hu › hogyan_legyek_jo_szulo

Talán éppen ezért mindig ott bujkál bennünk a kérdés: "Jó szülő vagyok? ... Mindenkinek vannak rossz napjai, mindenkinek vannak gondjai, problémái, amikkel meg ... De nem is kell tökéletesnek lennünk, hiszen gyermekünk sem egy tökéletes ... Egy-egy jó időben adott ölelés, simogatás, dicséret, biztatás, mosoly, vagy ...

Hiányzó: 5 ‎éve ‎kaptam ‎szüleimtől ‎leszek,

Pszichológus válaszol – Online pszichológiai tanácsadás

onlinetanacsadas.com › pszichologus-valaszol

A hozzászólás elküldésével Ön kijelenti, hogy elmúlt 18 éves. ... Mikor mondtam neki, hogy ne mondjon ilyet mert ha nem lesz akkor még úgy is vissza szeretné ... Hozzá tette, hogy tudja hogy most ő a gonosz és rossz anya, hogy jó szándékkal ... De addigra már én se leszek fiatal és 18 évig nem úgy élek, ahogy szeretnék.

Többször ellátogatott már erre az oldalra. Az utolsó látogatás ideje: 2020.07.03.

2020. aug. 17. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!