Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A szülőknek mi a véleménye a...

A szülőknek mi a véleménye a lányuk szexkapcsolatáról?

Figyelt kérdés

Fiú létemre (17) jelenleg van 2, de minden meg van beszélve velük, ők is akarják, tiszteletben tartom a döntéseiket, ha úgy van abbahagyjuk, nem kényszerítem őket semmire. A szülei nem hiszem hogy tudnak erről, mert az ő szájukból csak b@szni járunk össze, pedig nem. Haverok vagyunk, néha talizunk, csak van az extra dolog.

Azt hogy 2 van, nem úgy kell érteni hogy egyszerre 3-an toljuk.

Én már régebben is belegondoltam hogy a szülők részéről ez lehet hogy rossz, mivel szerintem senki nem értené meg hogy nem csak kihasználom őket.

2020. aug. 11. 23:16
 1/10 A kérdező kommentje:
Gondolom minden szülő kis takonynak tart, ismerem már sajnos, a legtöbb ilyen. Énis ugyanolyan ember vagyok, csak fiatalabb mint ők. Szerintem nekik is volt valamikor egy kis hancúrozás, amiről nem tudott senki
2020. aug. 11. 23:20
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Jó esetben nemtárgyalja ki velük a lány, szóval semmilyen véleményük nincs.
2020. aug. 11. 23:23
 3/10 A kérdező kommentje:
De ha valahogy rájönnének.
2020. aug. 11. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
2%
Mi van, le akarod buktatni a lányokat? Te biztos a fiú vagy, nem valami "barinő" aki azt akarja hogy bántsák azokat a lányokat?
2020. aug. 11. 23:37
 5/10 TR75 ***** válasza:
87%

Azt gondolják rólad, hogy te egy érett férfi vagy, aki felelőssége teljes tudatában létesítesz szexuális kapcsolatot egy (jelen esetben két), hasonlóan érett és felelősségteljesen gondolkodó nővel.

"szerintem senki nem értené meg hogy nem csak kihasználom őket."

Na, persze.

"A szülei nem hiszem hogy tudnak erről, mert az ő szájukból csak b@szni járunk össze, pedig nem."

Tényleg?

"Gondolom minden szülő kis takonynak tart, ismerem már sajnos, a legtöbb ilyen."

Khm.

"Énis ugyanolyan ember vagyok, csak fiatalabb mint ők."

Khm: 2. epizód.

"Szerintem nekik is volt valamikor egy kis hancúrozás, amiről nem tudott senki"

Na, ja, lehet, hogy pont ezért nem repesnének a boldogságtól?

Mindegy. Annyi eszed azért legyen, hogy védekezz.

2020. aug. 11. 23:41
 6/10 anonim ***** válasza:
94%
Könyörgöm védekezz!
2020. aug. 12. 00:07
 7/10 A kérdező kommentje:
természetesen vedekezünk. Nem is értem a többi embert, akiknek ez nem alap.
2020. aug. 12. 00:21
 8/10 anonim ***** válasza:
35%
Én ásóval a kezemben várnálak téged egy nagy ember méretű gödör mellett
2020. aug. 12. 09:31
 9/10 anonim ***** válasza:
73%

Kva menő vagy hogy egyszerre ket csajt tolsz.. Jar a taps. Idejottel menozni?

Gondolom tegnap este hamar belotted az ecset hajad a furdes utan es este 11kor meg nem voltal almos ezert feljottel a gyakorira kiralykodni.

Taps, taps, taps.

(igen, irigy vagyok.. Hahahaha)

2020. aug. 12. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

???????

Nem értem, mi köze lenne bárki szüleinek az ő nemi életéhez??? :D Az más, ha vkivel jóban vagy, lefekszetek néha, és akkor "barátnő"-ként mutatod be, de mi közük van ahhoz h két lánnyal is szoktál szexuális viszonyt létesíteni?

2020. nov. 13. 01:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!