Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám jönni...

Mit tegyek, ha anyám jönni akar velünk nyaralni, de mi kettesben szeretnénk menni a férjemmel?

Figyelt kérdés

Csak bejelentette, hogy ő is jönne,de tudom ha megmondom, hogy kettesben akarunk nyaralni, akkor megsértődik. Szerintem ezt meg lehetne érteni egyébként, ez az egy pihenésünk van az évben, és akkor csak ketten szeretnénk lenni, nem máshoz alkalmazkodni. Meg szerintem harmadikként se érzi jól magát az ember.

Ki mit gondol erről?

2020. aug. 11. 10:17
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Bocsi az elírásokért. Pl. Öt =őt, csak a telefon átírja.
2020. aug. 11. 15:21
 32/37 anonim ***** válasza:
88%

#29 vagyok. Nagyon helyesen teszed. Még egy apróságot megtehetsz: ha gyereked lesz, mondd el neki, hogy sajnos neked hajlamod van az ilyesmire, bár sokat tettél ellene. De a hajlamot teljesen kiirtani nem lehet. Szóval ha te is ilyenné válnál, akkor egyrészt szóljon miatta nyíltan, nem számít, hogy megsértődsz. És ne engedjen a zsarolásnak.

Így ha te teljesen elkerülni nem is tudod, hogy a rossz szokás rajtad is kijöjjön, ezen a módon is tudsz tenni azért, hogy a következő generációba még kevesebb jusson belőle.

2020. aug. 11. 15:47
 33/37 A kérdező kommentje:

Rendben, észben tartom ezt is:) bár még nincs gyerek, de már tervben van.

Köszönöm mindenkinek!

2020. aug. 11. 15:52
 34/37 anonim ***** válasza:
80%

20#

Akkorát nevettem ezen most 🤣🤣🤣🤣

2020. aug. 11. 15:55
 35/37 anonim ***** válasza:
80%

Ha férfi lennél, már sokan írták volna, hogy olyan anyuci pici fiával nem élnének együtt.

Mondd meg a vén banyának, hogy ketten mentek.

2020. aug. 11. 16:13
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

Anyukám volt ilyen. Kérdezte hova megyünk. Válaszoltunk. Ő erre, ő is jön, vigyük magunkkal. Én azonnal kiosztottam hogy képzeli ezt? Mit gondol magáról?

Megsértődött. Engem marhára nem érdekelt.

2020. aug. 12. 05:30
 37/37 A kérdező kommentje:

Kedves 36-os, akkor nem egyedi eset az enyém:-/

Megsértődni a legkönnyebb, de abba nem gondol bele, hogy egy házaspár együtt szeretné tölteni az időt, pl. kettesben vacsorázni esténként, pláne úgy, hogy még a házassági évfordulónk is a nyaralás idejére esik.

2020. aug. 12. 08:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!