Nem vezethetem az autót, de jogosítvány kellett és ekézni kell, amiért nem tudok vezetni?
Legalább annyival előrébb vagy, hogy megvan a jogsi.
A szüleidet nem tudod megváltoztatni. Majd ha lesz lehetőséged saját autót vagy céges autót vezetni rendszeresen, akkor bele fogsz jönni.
Ha nem engedik, akkor nem tudsz mit csinálni. Esetleg, ha van elég pénzed a vásárláshoz, és a későbbi fenntartásához, veszel egy autót. Persze nem a legújabb Audira gondolok, hanem tanulóautónak egy régi Swiftet, Matizt vagy hasonlót. Az a tiéd lesz, abba beleülhetsz, vezetheted.
De előtte elmennék venni néhány pótórát, akár a volt oktatódhoz.
4: Semmi gond. Nem te vagy első és egyetlen. A legtöbb fiatal így van, mint te.
Én csak akkor kezdtem el a jogsit, már bőven felnőttként, 30 évesen, amikor lehetőség lett autóra. Nem volt szerintem a legjobb megoldás. Fiatalon könnyebb. Én örültem volna neki, ha már fiatalon van jogsim, akkor is, ha autóm még nincs. Csak nekem meg mindig azt mondták, hogy minek, ha nincs is autó.
Nincs ismerős, aki kimenne veled kicsit a sajátjával?
Ez pont olyasmi, ami csak a folyamatos gyakorlat, használat közben lesz jobb. Emlékszem én is milyen béna voltam az elején, most meg már nehézpótra is van jogsim, szeretek is vezetni.
Tanulsz meg, suliba menni kell kocsi? Ha mashoz kellene, hat nincs, majd veszel mikor tudsz.
A jogsi azert kellett, mert a szomszed Mari neni unokajanak is van, habar bicajozik a gyerek, de a papirral fel kell vagni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!