Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám dedós...

Mit tegyek, ha anyám dedós dolgokat vesz nekem?

Figyelt kérdés

16 vagyok, de anyám 3 évesnek hisz. Csőrikés pólót vett nekem, pedig elpofáztam már neki vagy 100x, hogy nélkülem ne vegyen semmit, úgyse veszem fel. De valahogy nem tudja megérteni. Most is idióta baglyos füzeteket vett nekem az iskolába.

Hiába mondja neki az ember, nem érti meg.

2020. aug. 10. 09:09
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
83%
Valakik leírják, hogy a bagoly nem dedós, erre jön az ész nélküli lepontozás. Tényleg már csak hisztis gyerekek vannak a gyk-n? Ha valami, hát ez dedós viselkedés! Mi dedós van egy állaton?
2020. aug. 10. 15:13
 22/40 A kérdező kommentje:
De mégis minek írják le, hogy nekik mi van? Ha tetszik nekik, vegyenek maguknak annyit, hogy Dunát lehessen vele rekeszteni. Kit érdekel másnak mi van? Szerintem dedós, és ha még 30 ember leírja, hogy "Dehát a felnőttek is hordanak ilyeneket.", akkor is dedós lesz.
2020. aug. 10. 15:20
 23/40 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem dedós, és ha még 30 ember leírja, hogy "Dehát a felnőttek is hordanak ilyeneket.", akkor is dedós lesz. ---> Épp ez az, hogy szerinted. De attól, hogy szerinted mi dedós, attól még nem lesz ténylegesen dedós, mert nem te vagy az etalon. Én nem azt írtam le, hogy kinek mi van, egyszerűen egy tényt, hogy egy állat nem lehet dedós. Maga az elképzelés is értelmetlen. Akkor aki pl. állatszerető, az dedós? Szerintem meg az a dedós, aki nem magának vásárol, aztán meg kritizál a neten.
2020. aug. 10. 15:28
 24/40 A kérdező kommentje:

Tehetek róla, hogy anyám nélkülem vásárol, és nem fogja fel, hogy nem vagyok 3 éves?

Egyébként hol írtam azt, hogy az állatvédők dedósok? Hol itt az összefüggés? (Csőrike nem egy állat, hanem egy mesefigura, csak szólok.)

2020. aug. 10. 20:31
 25/40 anonim ***** válasza:
76%
Omg elszabadult a pokol! A húsos csontos vajon uberelni fogják a valaszok?!?
2020. aug. 10. 20:58
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
Valaki felvilágosítás h mi ez a húsos csontos lekvár bagollyal???
2020. aug. 10. 21:09
 27/40 anonim ***** válasza:
82%

A húsos-csontos eredetileg valami csaj volt, aki szidni kezdte a sógornőjét, hogy az sütit mert betenni a hűtőbe, és mivel nem volt hely, ezért egymásra pakolta az ő külön zacskóban tartott húsait és csontjait. A hűtő a kérdező barátjáé volt amúgy, tehát még csak nem is a lány tulajdona. A csaj erre rettenetesen kiakadt, hogy őt micsoda kár érte, várta, hogy a gyk népe majd megsajnálja és szidni kezdi a sógornőt. Nem így történt, sőt, egyre ellenszenvesebb lett, a sógornő meg szimpi. Végül törölték a kérdést, nagy kár érte. És valami 100 komment született (talán több is), és senki nem tudta a kérdezőt meggyőzni, ő csak hisztizett, hogy őt nagy kár érte.

A lekváros meg szintén valami hisztérika volt, aki valami száz üveg lekvárt főzött be, amit legalább egy évig tárolt az anyósáéknál, és mindig csak egy üveggel vitt el tőlük. Egy év után az anyósék merészeltek egy üveget felnyitni a lekvárból (miután egy évig ingyen tárolónak használta őket), erre a csaj ott is kiakadt teljesen, hogy hogy képzelték ezt már. Mondani se kell, kapott ő is a kommentelőktől a fejére.

2020. aug. 10. 21:18
 28/40 anonim ***** válasza:
66%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Na ez még egy marhára súlyos kérdés, legalább annyira szimpatikus kérdezővel, mint ez a baglyos-csőrikés.

2020. aug. 10. 21:20
 29/40 anonim ***** válasza:
68%
Itt vagyok!!!! Mennyit kerestem ezt a brigadot!!!! Akkor: Hozom a popcornt!
2020. aug. 10. 21:23
 30/40 anonim ***** válasza:
74%

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..

Egyébként ide gyűjtik a nagyon gáz kérdéseket, sajnos pár kérdés azóta törlésre került. Viszont úgy tudom, ezt a hölgyeményt is berakta már ide valaki.

2020. aug. 10. 21:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!