Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek, ha anyám dedós...

Mit tegyek, ha anyám dedós dolgokat vesz nekem?

Figyelt kérdés

16 vagyok, de anyám 3 évesnek hisz. Csőrikés pólót vett nekem, pedig elpofáztam már neki vagy 100x, hogy nélkülem ne vegyen semmit, úgyse veszem fel. De valahogy nem tudja megérteni. Most is idióta baglyos füzeteket vett nekem az iskolába.

Hiába mondja neki az ember, nem érti meg.

2020. aug. 10. 09:09
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
73%
Nehéz ez a kamasz kor, de nyugi, majd kinövöd.
2020. aug. 10. 09:11
 2/40 anonim ***** válasza:
82%
:DD
2020. aug. 10. 09:12
 3/40 anonim ***** válasza:
69%

Tedd félre, majd rájön, hogy nem fogod használni és feleslegesen szórja a pénzt.

Kamaszkor ide, vagy oda, én sem venném ezeket fel.

2020. aug. 10. 09:16
 4/40 anonim ***** válasza:
75%
én felvenném szerintem jópofa. Huszonéveseket is látni iyleneket meg 30-asokon.
2020. aug. 10. 09:24
 5/40 anonim ***** válasza:
55%
Ha ez lenne a legnagyobb problémám, boldog ember lennék
2020. aug. 10. 09:28
 6/40 anonim ***** válasza:
93%
Mondd anyukádnak, hogy a Csőrikés pólót neki adod. Ha neki tetszik, akkor hordja. Mert valóban sok felnőttnek tetszik.
2020. aug. 10. 09:38
 7/40 anonim ***** válasza:
79%

A füzeteket be lehet kötni; vegyél olyan csomagolópapírt, ami tetszik, és hajtogass rá borítót.

A pólót majd akkor hordd, amikor pulóvert kell úgyis rávenni.

2020. aug. 10. 09:38
 8/40 anonim ***** válasza:
88%

Hagyd. Egyszerűen csak ne húzd fel. A füzeteket tényleg be tudod kötni, akkor nem látszik milyen, vagy ha teheted, vegyél másikat.

Amúgy én sem húznék fel csőrikés pólót, de szerintem nem gáz, sok felnőtt hordja. Viszont értelek, annyi idősen nekem is gáz lett volna. A baglyos füzetet viszont használnám, bár tudom hogy neked ebben a korban ez is gáz.

A felnőtt lét előnye, hogy teszel ilyen dolgokra!

2020. aug. 10. 09:42
 9/40 anonim ***** válasza:
94%

A csőrikés póló nem korfüggő, minden korosztály hord mesefigurás pólókat. Szerintem menő, de lehet, hogy a kérdezőnek nem ilyen stílusa. 16 évesen sokan próbálnak nagyon görcsösen felnőttnek látszani és "felnőtt" ruhákat hordani.

Egyszerűen ne vedd fel a pólót, ha nem tetszik. Majd anyukád talán rájön egy idő után, hogy ne vegyen neked feleslegesen dolgokat.

2020. aug. 10. 10:20
 10/40 anonim ***** válasza:
11%
Ha valóban 16 lennél, nem anyád venné neked az iskolai felszerelést, hanem saját magad elmennél, és megvásárolnád.
2020. aug. 10. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!