Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek az apuka helyében?

Mit tennétek az apuka helyében?

Figyelt kérdés

Adott egy csonka család, anyuka megcsalta apukát és otthagyta 2 gyerekkel (7 és 10 évesek). Apuka és a 2 gyerek a mamánál laktak, de apuka nem nagyon kedvelte (rossz természetű a mama) ezért távolság kellett.

Ő albérletet, megfelelő életkörülményeket keresett, hogy a gyerekei is elköltözhessenek, közben lett új párja, aki jól kijön a gyerekeivel.

Hosszabb idő utàn talált rendes házat, és már minden megvan. A gyerekek mégsem akarnak jönni, megszoktak a mamánál (és eléggé el lettek kényeztetve, rossz értelemben). Azóta a mama is úgy érzi, öreg és fáradt a nevelésükhöz.

Mindezek ellenére a gyerekek, ha szóba jön a költözés, ellenkeznek, hisztiznek és nem hajlandóak elfogadni.

Ezt hogy lehet kezelni? Az apuka nem szeretné, hogy emiatt sérüljenek, és rosdzul is esik neki a helyzet.

2020. aug. 10. 06:31
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
61%

18!

Akkor megegyszer:

"...hogy a gyerekei is elköltözhessenek,..."

Gyerekei IS.

2020. aug. 10. 09:35
 22/40 anonim ***** válasza:
87%
Utolsónál a pont. Egyértelmű hogy apu lelépett, és a néni nyakába varrta a gyerekeit.
2020. aug. 10. 09:39
 23/40 anonim ***** válasza:
73%
Kérem a lepontozót indokolja meg, mi nem hasznos egy szó szerint idézett részben, amit maga a kérdező irt. Vagy esetleg nem megy az erto olvasás és amiatt durcizik?
2020. aug. 10. 09:42
 24/40 anonim ***** válasza:
31%

Kihasználható nő??? A felesége egy f*sz miatt eldobta a gyerekeit.

Szerintem nem volt ő kihasználható nő, ahogy a mama sem. A mama attól lehetett normális a gyerekekkel, hogy az apjukkal köcsög. Sok ilyet láttam.

Viszont továbbra sem egyértelmű, hogy most akkor ki hol meddig lakott.

2020. aug. 10. 09:42
 25/40 anonim ***** válasza:
22%
Én nem pontozok semmit. Az, hogy a gyerekei is elköltözhessenek nekem akkor sem egyértelmű. Simán lehet, hogy arra gondolt, hogy vele együtt.
2020. aug. 10. 09:43
 26/40 anonim ***** válasza:
84%

25!

Ha nem egyértelmű, akkor gyakorolni kell az erto olvasást. Amit a kerdezo írt, az szó szerint azt jelenti, az apa elköltözött, a gyerekek nem

2020. aug. 10. 09:45
 27/40 anonim ***** válasza:
14%

Épp ezt mondom, hogy nem. Az, hogy valakinek ez egyértelmű oké, de én már láttam ilyen megfogalmazásban nem más tartalmat. Amint látod nem csak nekem nem alap, hogy az apa elment és a gyerekeket otthagyta.

Albit keres, ahova a gyerekek is el tudnak költözni : a főbérlő eltűri a gyerekeket és az apa ki tudja fizetni.

2020. aug. 10. 09:50
 28/40 anonim ***** válasza:
79%
Először csak hétvégékre vidd el magaddal őket, de ha állandóra elviszed, akkor is mondd meg nekik, hogy gyakran fogják látni a nagymamát. A nagymamának is meg kellene mondani, hogy azokat a dolgokat tartassa be a gyerekekkel, amik neked fontosak, akkor lehet,hogy könnyebben el lehet majd hozni a gyerekeket.
2020. aug. 11. 09:26
 29/40 anonim ***** válasza:
32%
Érdekes, hogy eltűnt apuka :) Nem segít tisztázni a kérdéseket :)
2020. aug. 11. 11:03
 30/40 anonim ***** válasza:
68%
Talán nem óhajt rá válaszolni, hogy miért hagyta ott a gyerekeit egy olyan embernél akit ő maga nem tud elviselni. Bár gondolom lenne kifogás hogy miért sózta másra a gyerekek gondozását (csak neki neki kelljen törődni velük)
2020. aug. 11. 11:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!