Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Eltűrnétek, ha a férjetek így...

Eltűrnétek, ha a férjetek így bánna a gyereketekkel?

Figyelt kérdés

Mostoháról van szó. És nagyon elegem van, hogy le kell nyelnem ennek a proli suttyónal az undorító viselkedését velem szemben.

Most például elmentem a mosdóba a szeme láttára, és merészeltem tovább bent maradni, mint 3 perc, a szükségleteim miatt. És majdnem rámtörte az ajtót, úgy megrángatta, hogy majdnem megállt a szívem ijedtemben, aztán mondtam, hogy bent vagyok...nyilván tudta ez a köcsög...és elkezdett csapodni idegességében, aztán beugatott, hogy húzzak ki a wc-ből...

Most ez a normális? Ez? Nem lehet emberi módon megkérni a másikat, hogy siessen, mert nekem is kell, LÉGYSZÍVES? Ezt kell művelni egy 50 éves férfinak ..." férfinak" ??

Minden mostoha a nevelt gyereken vezeti le a komplexusait, mindegyik ilyen fos alak?

2020. aug. 7. 21:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

Aki az élettársát Prolizza, azzal baj van!

Kérdező, néha nézz magadba!

2020. aug. 8. 08:32
 22/23 anonim ***** válasza:
58%
Aki ugy ir valaszt,hogy meg a kerdest sem tudja ertelmezni,az is nezzen magaba.
2020. aug. 8. 10:40
 23/23 anonim ***** válasza:
71%
Hát, nem tűrném el. Igyekeznék különköltözni egy olyan embertől. De hogy már csomó ideig együtt laktak, amíg összeházasodtak; azelőtt tehát nem tűnt fel anyudnak, hogy ez a csávó milyen? Tök rossz, ha annyira jól meg tudta játszani magát ez a muksó, hogy anyukája elhitte, hogy jó ember, és hogy érdemes lehet vele összeköltözni.
2020. aug. 8. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!