Eltűrnétek, ha a férjetek így bánna a gyereketekkel?
Mostoháról van szó. És nagyon elegem van, hogy le kell nyelnem ennek a proli suttyónal az undorító viselkedését velem szemben.
Most például elmentem a mosdóba a szeme láttára, és merészeltem tovább bent maradni, mint 3 perc, a szükségleteim miatt. És majdnem rámtörte az ajtót, úgy megrángatta, hogy majdnem megállt a szívem ijedtemben, aztán mondtam, hogy bent vagyok...nyilván tudta ez a köcsög...és elkezdett csapodni idegességében, aztán beugatott, hogy húzzak ki a wc-ből...
Most ez a normális? Ez? Nem lehet emberi módon megkérni a másikat, hogy siessen, mert nekem is kell, LÉGYSZÍVES? Ezt kell művelni egy 50 éves férfinak ..." férfinak" ??
Minden mostoha a nevelt gyereken vezeti le a komplexusait, mindegyik ilyen fos alak?
Lehet, hogy nagyon meglepőnel, ha a másikat is meghallgatnad. 😉
Sok gyerek alapvetően utálja az anyja/apja új választottjat.
Nekem is volt olyan, hogy a lányom állított valamit, és nem tagitott az allitasatol. Én pedig egy bekapcsolt diktafont hagytam a nappaliban másnap. És igencsak meglepodtem, amit hallottam.
Nemhogy nem volt igaz amit állított, de még az ellenkezője derült ki. Na akkor volt egy komolyabb beszelgetesem vele.
Halistennek azóta már felnőtt, és nem maradt nyoma ennek a történetnek.
Honnan tudod, hogy nem kopogott? Ja, mert egy ismeretlen ember azt írta?
Hát itt tényleg csak akkor lehetne jót mondani, ha láttad volna mi történt, vagy hallanad a mostohaapa verzióját is. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!