Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt megteheti a gyerekem anyja?

Ezt megteheti a gyerekem anyja?

Figyelt kérdés

Való igaz 4,5 évig nem talalkoztam a lányommal, nem az országban élek.

Írtam az anyjának, hogy szeretném újra felvenni a lányommal a kapcsolatot, 2 hónap múlva megyünk haza az élettársammal és akkor elvinnénk.

Azt mondta, hogy szó sem lehet róla, nem engedi el a lányomat.

Ilyen hülye indokokra hivatkozva, hogy ő nem ismeri az én élettársam. Hát én se ismerem az ő férjét.

Azt mondta, ha akarom akkor menjek át hozzájuk egyedül, az ő férje is otthon lesz és úgy talalkozhatok a lányommal.

Ezt megteheti? Vagy hivhatok rendőrt, hogy nem engedi el?

2020. aug. 7. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
Jah és légyszi, soha ne csinálj többé gyereket, egyszer is kevés és pocsék voltál!
2020. aug. 7. 21:34
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erőlködhetsz, perelhetsz, rendőr, stb., de ha te a gyereket épp ki akarod rángatni a lakásból, ő meg az apjáért kiabál segítségért, mert a bácsi el akarja vinni, nincs az a hatósági személy, aki kitépi az értetlenül síró gyereket az otthonából a jogaid miatt.
2020. aug. 7. 21:39
 43/65 anonim ***** válasza:
100%

Az idegen nő végképp nem hiányzik senkinek egy ilyen helyzetben.

Az egyetlen lehetőséged ha titokba tartod a kilétedet, és mint család barát/régi ismerős ismered meg.

Ember nem lenne ebben a helyzetben aki odaadná a gyereket neked, hogy elvidd.

Ember nem.

Felnőtt embernek mondod gondolod magad, de abba még csak bele sem gondolsz, hogy a gyerek mit érezhet egy ilyen helyzetben?

Abba sem gondolsz bele, hogy mi van ha a "kedves" nagymama megemlített téged a gyereknek/gyerek előtt-mert lepcses, és a gyerek azonnal tudna hova tenni, elég ha megemlíted a neved?

Semmibe nem gondolsz bele? Egyáltalán miért nem beszélsz a gyerek édesanyjával, hogy tanácsot kérj tőle, hiszen rajta kívül senki nem ismeri a gyereket igazán, csak ő. Vagy az új kapcsolatod nem engedi? Ezért ilyen embertelen módszerhez akarsz folyamodni?

Úgy helyre raknám az új kapcsolatodat, hogy arról kódulna és kétszer meggondolná, hogy a száját ki merje nyitni.

Neked egyetlen emberrel van beszélni valód, közönség nélkül, az a gyermek édesanyja.

Az utánfutód meg maradjon otthon. Semmi köze hozzá.

2020. aug. 7. 21:40
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Hogy elhordta már az irháját a nagy alfahím... :D
2020. aug. 7. 21:45
 45/65 anonim ***** válasza:
0%

De mi helyzet a lathatassal? Kell lennie egyhivatalos birosagi papirnak, amin a felugyeleti jog e gyermektartas mellett szrepel a lathatas is.

Masik kategoriaban vagy ugyvednel kellene fektenn3d a kerd3st, hog igy 5 ev utan mennyire van jogod ugy latni es elvinni, ahigy te szeretned, ert szerintem lathatashoz maradhatot a jogod, de lehet csak ugy ne viheted el.

Mas: 5 ev eg kisgyerek eleteben hatalmas nagy ido. Ha naponta mutogattak is volna a kepedet neki, de sose hall es lat, akkor is valoszinu kotoeni kezdett volna egy masik felnott ferfihez, mint " apa kèphez". Ha ezt az exed megfejlte azzal, hogy esetleg kinjaban vagy szandekosan de rolad azt mondta elmentel, beteg lettel, meghaltal, stb akkor a saat gyermekednek most nagobb traumat jelentenel ha fognad es elvinned higy hello apu vagyok gyere es menjunk a baratnommel egyutt altkertbe, mintha meg 10 evig inkabb sose keresned.

Szerintem egyebkent orulne, nekee csk nem ertene az egeszet es nehez lenne, ha utana ujra nem keresned stb.

A helyedben eloszor az anyjaval es a ferjevel ulnek le a baratnodeel egyutt es a gyerek nelkul beszelgetnek. Ugyanis jo lenne ha mind a 4-en ugyanazt a sztorit talalnatokmajd szegeny gyereknek, hogy edesapa hogyan kerult elo most hirtelen es hogyn tovabb. Meg nagyin fontos lenne, ha jo kapcsolatban lennetek ti 4-en, hogy gyereked csak nyerjen es ne veszitsen azzal, hogy uj4ra jelen kivansz lenni az eleteben.

A magyarazkodast meg hagyd...inkabb hazudj, hogy az eszai ssrkon jeget lapatoltal es nem volt terero, de ne kezd magyarazni tulsagosanmert a 7 eves nem igazan fogja erteni csak szorongani kezd majd. Lehet ha nagyon jot akarsz neki akko beszelsz elobb egy gyrekpszichologussal is.

A lenyeg ha mar felbukkkantal ne tu j el ujra hanem legyen egy rendszeresseg ha nem tudsz mat legalabb evi 1szer 2 het es kesz. Hetente 3 telefon, vidocset meg talan csak menni fog?

2020. aug. 7. 21:45
 46/65 anonim ***** válasza:
96%
Vinni akarja a gyereket, nem ismerkedni. Lelépni vele külföldre.
2020. aug. 7. 21:49
 47/65 anonim ***** válasza:
100%

*Nem értem az élettársam miért nem jöhet velem? Hozzám tartozik? Nem hagyhatom a ház előtt mig bemegyek.

Az élettársadnak ebben a helyzetben semmi keresnivalója. Semmi.

Nem is értem, hogy egy magát intelligensnek tartó nő egyáltalán, hogy lehet ennyire unintelligens, hogy ne vegye észre magát. Maradjon otthon, aztán majd ha meg lesz hívva akkor mehet, addig meg senki nem kíváncsi rá. Ebbe a helyzetben meg végképp.

Azt sem értem, hogy mit akarsz magyarázkodni egy gyereknek?

48/65 anonim ***** válasza:
100%
Semmi jogod nincs, szerencsére. Mondom ezt úgy, hogy általában a férfiak jogaiért szoktam felszólalni, mert sok a szipirtyó nő. Jelen esetben viszont te vagy a seggfej.
 49/65 anonim ***** válasza:
100%
47-es gondolom anyukát akarja szidni a kislánynak, ez az undorító alak. Szülne a fene az ilyen inkább le se írom, hogy minek, mert nincs szó, ami kifejezné a kérdező undorító lényét.
2020. aug. 7. 21:51
 50/65 anonim ***** válasza:
100%

"Nem is értem, hogy egy magát intelligensnek tartó nő egyáltalán, hogy lehet ennyire unintelligens, hogy ne vegye észre magát."

Ugyanezt akartam írni, azután, hogy eddig apát miért nem érdekelte a gyerek, most miért akarja hirtelen látni, és az új nő tényleg ekkora érzelmi analfabéta? Ha én lennék a nő helyében, simán azt mondanám, hogy előbb szokja meg a kicsi az apját, aztán majd ha már jól érzi magát vele, bemutathat. De ez tipik ilyen utánfutó csajszi lesz, nem normális nő.

2020. aug. 7. 21:52
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!