Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ezt megteheti a gyerekem anyja?

Ezt megteheti a gyerekem anyja?

Figyelt kérdés

Való igaz 4,5 évig nem talalkoztam a lányommal, nem az országban élek.

Írtam az anyjának, hogy szeretném újra felvenni a lányommal a kapcsolatot, 2 hónap múlva megyünk haza az élettársammal és akkor elvinnénk.

Azt mondta, hogy szó sem lehet róla, nem engedi el a lányomat.

Ilyen hülye indokokra hivatkozva, hogy ő nem ismeri az én élettársam. Hát én se ismerem az ő férjét.

Azt mondta, ha akarom akkor menjek át hozzájuk egyedül, az ő férje is otthon lesz és úgy talalkozhatok a lányommal.

Ezt megteheti? Vagy hivhatok rendőrt, hogy nem engedi el?

2020. aug. 7. 20:17
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lett volna jogod a lányodhoz, ha eddig érdekelt volna. Ha törődtél volna vele. Én a volt feleséged helyében bíróságra mennék, hogy felügyelt láthatást kérjek az abszolút elhanyagolás miatt. Neked az a gyerek nem volt eddig fontos, akkor nincs is veled biztonságban.
2020. aug. 7. 20:43
 12/65 anonim ***** válasza:
100%
Jogod??? 5 éve leszarod de neked jogod van! Ez a hónap vicce. Semmi jogod nincs. Gyerektartást fizettél legalább?
2020. aug. 7. 20:45
 13/65 anonim ***** válasza:
97%

Jogilag az a kérdés, meg van-e határozva a kapcsolattartás.

Emberileg viszont nem gondolod, hogy rémisztő lenne a hétévesnek idegenekkel?

2020. aug. 7. 20:46
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz bolond odaadni, hogy te meg kilopd külföldre!
2020. aug. 7. 20:46
 15/65 anonim ***** válasza:
100%
A lányodnak pedig joga lett volna egy édesapához, aztán mégse adatott meg neki. Az meg, hogy még az élettársad diktáljon, aki a család szempontjából meg aztán tényleg teljesen kívülálló személy, nehogy már beleszóljon bármibe is.
2020. aug. 7. 20:47
 16/65 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgy már nem akarod látni, hogy ők is ott vannak, akkor egyértelmű, hogy nem a gyerek látása a fontos neked, csak hogy lenyúlhasd az anyjától, és kividd a határon.
2020. aug. 7. 20:48
 17/65 A kérdező kommentje:

Az anyjáe a teljes felügyeleti jog.

Igen képzeld fizettem minden hónapban.

De az anyja se tett semmit, hogy emlékezzen rám. A férjét gondolja az apjának.

2020. aug. 7. 20:49
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Mert az igazi apja még egy telefonra sem méltatta. Nem érdemled meg az apa szót, nem vagy rá méltó. Te csak egy spermadonor voltál, aki most pedig valami rossz dolgot tervez a kicsivel.
2020. aug. 7. 20:51
 19/65 A kérdező kommentje:

Nem akarom elvinni nem tervezek semmi ilyet.

Szeretnék vele lenni és beszélgetni vele, hogy megértsen engem.

Nem értem az élettársam miért nem jöhet velem? Hozzám tartozik? Nem hagyhatom a ház előtt mig bemegyek.

2020. aug. 7. 20:56
 20/65 anonim ***** válasza:
100%

Az anyja nem tett semmit hogy emlékezzen rád? És te mit tettél hogy emlékezzen rád?

Igaza van 18- asnak, te csak spermadonor voltál. Egy apa ott van ha a gyerek beteg, örül, résztvesz a mindennapjaiban, elmegy az ovis ünnepségre, kirándulni viszi, napi de minimum ( válás esetén) heti kapcsolatban van a gyerekkel. Megtetted? Nem? Akkor nem vagy az apja. A nevelőapa megtette? Igen? Akkor ő az apa.

2020. aug. 7. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!