Fiú vagyok. Nekem van egy legjobb barátom aki viszonylag gyakran van nálunk. 2-3 naponta átjön és kb 2 hetente itt is alszik. Jelenleg én 20 vagyok ő 21 és 17-8 éve ismerjük egymást. 10 éves korunk óta van nálunk ilyen gyakran így már mindenki megszokta hogy itt van sokszor. Multhéten is itt volt és csinaltuk a szokásos dolgokat pseztünk beszélgettünk és unalmunkban kicsit ittunk is. Éppen csak hogy be voltunk csicsentve. Kitaláltam hogy csináljunk meg valami tiktok-os kihivást. Letöltöttem a tiktokot és néztünk kihívásokat és láttunk eggyet amit egy csaj meg egy csávó csinált meg. Mondtam hogy ezt mi is simán megcsináljuk. A barátom neve legyen mongyuk Ádám. Szóval annyi volt hogy a csaj átmászott a csávón és ez rohadt jól nézett ki. Kitaláltuk hogy akkor Ádám mászik át rajtam de kb az elején elrontottuk. Amikor lendült volna át a vállamon visszacsúszott. Úgy tartottam/úgy néztünk ki mint amikor egy pár rég óta találkozik és a reptéren a csaj a pasi karjába ugrik és a pali meg tartja a lányt. Szóval valahogy úgy néztünk ki és anyám pont akkor nyitott be és megkérdezte hogy: mi a sz@rt csinálunk? És azzal a lendülettel ment ki és csukta ba maga után az ajtót. Fel sem tudtuk fogni hogy mi történik mert mindez pár villámgyors másodperc alatt zajlott le. Kb este 8 óra lehett. Én elngettem Ádámot és elkezdtünk nevetni hogy ez megis mi volt. Mi mindezt videóra vettük mert az elején azt hittük hogy nagyon jól fog sikerülni. Na mindegy is csak azt nem tudom hogy anyám mit gondolhat rólunk. Erre rátesz egy lapáttal hogy akkor este megint nálunk azaz nálam aludt Ádám. Most nem tudom elhinni hogy mit képzelhet rólunk anyám. 2 napra rá megint szokásosan átjött Ádám és anyám mielött bejött volna a szobámba bekopogott és az nagyon kínos volt nekünk. Azóta anya szemébe nem néztem mert nem mertem. Mennyire lehetett fura vagy gyáz vagy b*zis anyám szemszögéből?
Ahogy egyre több részletet osztasz meg velünk erről a "barátságról", valahogy az jön le mindenkinek, hogy tetszik neked Ádám, szerintem nem véletlenül. :D
2020. aug. 8. 17:56
44/56 anonim válasza:
Sztem felesleges győzködni a kérdezőt, látszik, hogy még nem tart ott, hogy bevallja saját magának is, hogy meleg.
2020. aug. 8. 18:09
45/56 A kérdező kommentje:
Nem és nem. Nincs bajom a melgekkel és a biszexekkel és a többi lmbt taggal sőt a kedvenc előadóm is biszex de én se meleg se semmi nem vagyok. Bevallom olyanok vagyunk mint két mágnes. Leeaksz egy utca két végébe és rohanunk egymáshoz. Mert a boldog emlékeimben mindig ott van ő is. Mindig amikor igazán jól éreztem magam és felszabadultan kivétel nélkül ott volt ő. Ezért lett már létszükséglet nekem mint az ivás evés stb. mert rengeteg ideje ismerem és nem tudom elképzelni az életem nélküle. Ezért nem lesz nekem az se fura ha ideköltözik és minden reggel mellette kelek fel és így is csak barát, a legjobb barátom.
2020. aug. 8. 19:29
46/56 anonim válasza:
Es mi lesz veled, ha egy szep napon Adam megismerkedik egy csinos lannyal? Elore szolok, hogy te kiesel a kepbol!
2020. aug. 8. 20:24
47/56 anonim válasza:
Kérdező, ez egy párkapcsolat már most is csak még nem szexeltek. Ha tényleg odaköltözik, akkor az is lesz.
2020. aug. 8. 20:32
48/56 A kérdező kommentje:
"Elore szolok, hogy te kiesel a kepbol!"
Eléggé ismerem a barátomat ahoz hogy tudom hogy ilyen sose fog megtörténni. Ha mégis megtörtén am lehetetlen akkor depressziós lennék az fix és még az öngyilkosság is kerülgetne. Ez van, gyenge lelkü ember vagyok
"Kérdező, ez egy párkapcsolat már most is csak még nem szexeltek. Ha tényleg odaköltözik, akkor az is lesz."
Nem lesz. Az hogy ez egy párkapcsolat lenne nem hiszem. Szoktunk olyan dolgokat csinálni amit ha két másik fiú is csinál akkor azt mondjuk rájuk hogy biztos melegek, én is utálom hogy ilyen előítéletes vagyok egyébkent. De én nem tudok róla hogy járnánk, legalábbis Ádám nem szólt de nem hiszem hogy amit mi csinálunk az akár egy párkapcsolatként hathat.
2020. aug. 8. 22:53
49/56 anonim válasza:
"Eléggé ismerem a barátomat ahoz hogy tudom hogy ilyen sose fog megtörténni. Ha mégis megtörtén am lehetetlen akkor depressziós lennék az fix és még az öngyilkosság is kerülgetne."
He?! Miert vagy benne biztos? Talan o is meleg?:D
Amugy pszichologus...veled valami nem stimmel es ezt nem rosszindulatbol irom!
2020. aug. 8. 23:21
50/56 anonim válasza:
Miután összeköltöztetek, ne hajolj le a szappanért, mert a végén még kellemes meglepetés érhet. :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!