Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire gáz? Anyám mit...

Ez mennyire gáz? Anyám mit hihet rólunk?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Nekem van egy legjobb barátom aki viszonylag gyakran van nálunk. 2-3 naponta átjön és kb 2 hetente itt is alszik. Jelenleg én 20 vagyok ő 21 és 17-8 éve ismerjük egymást. 10 éves korunk óta van nálunk ilyen gyakran így már mindenki megszokta hogy itt van sokszor. Multhéten is itt volt és csinaltuk a szokásos dolgokat pseztünk beszélgettünk és unalmunkban kicsit ittunk is. Éppen csak hogy be voltunk csicsentve. Kitaláltam hogy csináljunk meg valami tiktok-os kihivást. Letöltöttem a tiktokot és néztünk kihívásokat és láttunk eggyet amit egy csaj meg egy csávó csinált meg. Mondtam hogy ezt mi is simán megcsináljuk. A barátom neve legyen mongyuk Ádám. Szóval annyi volt hogy a csaj átmászott a csávón és ez rohadt jól nézett ki. Kitaláltuk hogy akkor Ádám mászik át rajtam de kb az elején elrontottuk. Amikor lendült volna át a vállamon visszacsúszott. Úgy tartottam/úgy néztünk ki mint amikor egy pár rég óta találkozik és a reptéren a csaj a pasi karjába ugrik és a pali meg tartja a lányt. Szóval valahogy úgy néztünk ki és anyám pont akkor nyitott be és megkérdezte hogy: mi a sz@rt csinálunk? És azzal a lendülettel ment ki és csukta ba maga után az ajtót. Fel sem tudtuk fogni hogy mi történik mert mindez pár villámgyors másodperc alatt zajlott le. Kb este 8 óra lehett. Én elngettem Ádámot és elkezdtünk nevetni hogy ez megis mi volt. Mi mindezt videóra vettük mert az elején azt hittük hogy nagyon jól fog sikerülni. Na mindegy is csak azt nem tudom hogy anyám mit gondolhat rólunk. Erre rátesz egy lapáttal hogy akkor este megint nálunk azaz nálam aludt Ádám. Most nem tudom elhinni hogy mit képzelhet rólunk anyám. 2 napra rá megint szokásosan átjött Ádám és anyám mielött bejött volna a szobámba bekopogott és az nagyon kínos volt nekünk. Azóta anya szemébe nem néztem mert nem mertem. Mennyire lehetett fura vagy gyáz vagy b*zis anyám szemszögéből?

2020. aug. 7. 14:21
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
100%
Meg :D
2020. aug. 7. 17:37
 22/56 Argloss ***** válasza:
100%

Elvileg felnőtt férfi vagy, senkinek sem kell semmit sem magyaráznod, lesütött szemmel járni meg végképp nem.

Úgy éljed az életedet ahogyan neked jó. Ha rákérdez, akkor egy rövid egyszerű magyarázat bőven elég, nem kell 2 órás műsor, hanem egyszerű szimpla határozottság. Ha meg nem kérdez semmit, akkor nem kell foglalkozni vele.

2020. aug. 7. 17:56
 23/56 A kérdező kommentje:
Soha nem is leszek. Az a 3% is nyehh csak úgy van
2020. aug. 7. 17:56
 24/56 A kérdező kommentje:
#22 tudom csak tényleg olyan mintha el kéne mondanom hogy ez csak egy félreértés. Meg pont elötte vacsoránál beszéltük hogy mi lenne ha Ádám hozzánköltözne. Meg a karanténban is 2 hónapig itt lakott nálunk. Ha anya szemszögét nézem akkor olyan mintha azért akarnánk hogy hozzank költözzön mert hogy minden nap eggyütt lehesünk mert járunk. Nagyon elmondanám hogy mi van de beszélni sem merek vele. Ha melegek lennénk az meg már rég tudná már mindegy mert úgysem vagyunk azok.
2020. aug. 7. 18:11
 25/56 anonim ***** válasza:
100%

Ossze akarsz butorozni vele?! Basszus, nyogd mar ki, hogy megorulsz erte...!!!

Adam ez..Adam az...ide mar csak az hianyzik, hogy beismerd!

2020. aug. 7. 19:11
 26/56 Argloss ***** válasza:
100%

Ha mindenképpen szükségét érzed, hogy magyarázkodj, mint egy kisgyerek, vagy hibás fél, akkor hajrá, de ha túltolod, akkor csak megerősíted benne a gondolatot...

Esetleg annyit mondj neki amikor legközelebb bejön, hogy nem kell ennyire félve jönnie, nem fog benneteket pucéran egymáson izzadva találni.

2020. aug. 7. 19:57
 27/56 A kérdező kommentje:

#26 Egyből mondtam neki hogy teljesen felesleges kopogni és ő is tudja mert ha valami van akkor kulcsal zárom az ajtót. Ha gyors átöltözök akkor is bezárom és általába éjszaka is szóval teljesen felesleges a kopogás.

#25 Azért mert mi városba lakunk ő meg vidéken és jobban szeret a városba lenni mint lent vidéken. Illetve se vezetni se buszozni nem szeret amikor idejön. De mi kb 6 éves korunk óta beszéljük azt hogy eggyütt akarunk majd élni. Most is átköltözik hozzánk és 2-3 év múlva meg közösen veszünk/bérlünk egy albérletet. Ebbe szerintem semmi fura nincs. Meg sok olyan dolgot csinálunk amiről mindenki körülöttünk azt mondja hogy ilyet csak a párok csinálnak és szerintem egyáltalán nem. Oké tényleg volt olyan dolog amire már én is azt mondom hogy ezt rajtunk kívül csak a párok csinálják de ebből nagyon kevés van. Nekem ha valakivel járok az ott kezdődik hogy szájrapuszi/csók. De ilyen velünk nem volt és valószínüleg nem is lesz. Szóval járni nem járunk. Szerelmes nagyon meg senkibe nem voltam így nem tudom milyen érzés őt szeretem de úgy mint barát. Nekem ő egy nagyon jó barát akihez hasonló nem lesz. Az eggyik barátnőm is azért szakított mert egy buliban elég részegen egymás mellett aludtunk el a kanapén és én meg egy idő után rajta aludtam és ja ezért szakitottak velem. Azt se tudtam hogy fiú vagyok e vagy lány és ezért szakítani. Hát szerintem ennyit ért a csaj is. Nekem mindig is legalábbis sokáig Ádám lesz az első. Valaki ír hogy találkozzunk meg Ádám ír hogy találkozzunk akkor szinte mindig vele találkozok. Legyen a másik személy barátnő vagy csak egy haver. Nekem az egyáltalán nem meleges mert ő mégis a legjobb barátom.

2020. aug. 7. 20:31
 28/56 anonim ***** válasza:
100%
Vigyél haza csajt
2020. aug. 7. 21:12
 29/56 A kérdező kommentje:
Csak nincs kit. Csajozni nem akarok az eggyik lány barátomat meg nem kérhetem meg. Ha megkerek valakit hogy jatsza el hogy a barátnőm akkot jön az a kérdés hogy mikor hozom haza legközelebb ha azt mondom hogy szakítottunk akkor megkérdezi hogy miért és hazudni meg nem szeretek neki.
2020. aug. 7. 21:25
 30/56 anonim ***** válasza:
100%
Már 6 éves korotoktól kezdve össze akartok költözni? Aranyos. :D
2020. aug. 7. 21:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!