Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez mennyire gáz? Anyám mit...

Ez mennyire gáz? Anyám mit hihet rólunk?

Figyelt kérdés
Fiú vagyok. Nekem van egy legjobb barátom aki viszonylag gyakran van nálunk. 2-3 naponta átjön és kb 2 hetente itt is alszik. Jelenleg én 20 vagyok ő 21 és 17-8 éve ismerjük egymást. 10 éves korunk óta van nálunk ilyen gyakran így már mindenki megszokta hogy itt van sokszor. Multhéten is itt volt és csinaltuk a szokásos dolgokat pseztünk beszélgettünk és unalmunkban kicsit ittunk is. Éppen csak hogy be voltunk csicsentve. Kitaláltam hogy csináljunk meg valami tiktok-os kihivást. Letöltöttem a tiktokot és néztünk kihívásokat és láttunk eggyet amit egy csaj meg egy csávó csinált meg. Mondtam hogy ezt mi is simán megcsináljuk. A barátom neve legyen mongyuk Ádám. Szóval annyi volt hogy a csaj átmászott a csávón és ez rohadt jól nézett ki. Kitaláltuk hogy akkor Ádám mászik át rajtam de kb az elején elrontottuk. Amikor lendült volna át a vállamon visszacsúszott. Úgy tartottam/úgy néztünk ki mint amikor egy pár rég óta találkozik és a reptéren a csaj a pasi karjába ugrik és a pali meg tartja a lányt. Szóval valahogy úgy néztünk ki és anyám pont akkor nyitott be és megkérdezte hogy: mi a sz@rt csinálunk? És azzal a lendülettel ment ki és csukta ba maga után az ajtót. Fel sem tudtuk fogni hogy mi történik mert mindez pár villámgyors másodperc alatt zajlott le. Kb este 8 óra lehett. Én elngettem Ádámot és elkezdtünk nevetni hogy ez megis mi volt. Mi mindezt videóra vettük mert az elején azt hittük hogy nagyon jól fog sikerülni. Na mindegy is csak azt nem tudom hogy anyám mit gondolhat rólunk. Erre rátesz egy lapáttal hogy akkor este megint nálunk azaz nálam aludt Ádám. Most nem tudom elhinni hogy mit képzelhet rólunk anyám. 2 napra rá megint szokásosan átjött Ádám és anyám mielött bejött volna a szobámba bekopogott és az nagyon kínos volt nekünk. Azóta anya szemébe nem néztem mert nem mertem. Mennyire lehetett fura vagy gyáz vagy b*zis anyám szemszögéből?

2020. aug. 7. 14:21
1 2 3 4 5 6
 31/56 anonim ***** válasza:
100%
Ha nővel nem akarsz lenni csak vele akkor nem vagy meleg??? Érdekes, de ti tudjatok. Egyebkent a kérdésre válaszolva, ne magyarázkodj, felnőtt ember vagy.
2020. aug. 7. 22:32
 32/56 A kérdező kommentje:
Nővel azért nem akarok lenne mert az összes párkapcsolatom a veszekedéről szolt. Ádammal van egy olyan szokásunk hogy este éjféltől kb 2-3 ig sétálgatunk a városba. Minden nap. Amikor a barátnőmnél aludtam vagy ő aludt nálam akkor is mindig elmentem sétálni Ádámmal. A bartnőimmel fojton ezen veszekedtünk hogy hova megyek el este és hogy miért vagyok ennyit vele. Így lett vége az összes kapcsolatomnak és egy idő után egy kapcsolat elején mondtam hogy rengeteg szoktam lenni Ádámmal de mindegyikük azt hitte hogy ő jön és megváltoznak a dolgok de természetesen soha nem volt ilyen. Így egy idő után egy kapcsolatba se mentem bele. Ádám augustus közepe felé ideköltözik és még mindig nem vagyok meleg.
2020. aug. 7. 23:38
 33/56 Argloss ***** válasza:
100%

Még nyitott kapcsolatban is necces, hogy minden nap 0-3-ig lelép valaki. Ilyen formában sohasem lesz párkapcsolatod.

Szerintem próbáljátok meg Ádámmal.

2020. aug. 8. 00:54
 34/56 A kérdező kommentje:
Tudom és elfogadtam hogy sose lesz normális párkapcsolatom. Nekem már egy nő se hiányzik mert tudom hogy egy nő sem tudja elfogadni hogy nekem ő mindig csak a második lesz. Ádám meg nem vonz szexuálisan. Kipróbálni azért nem próbáltam még ki vele (egyébkent rengeteg alkalmam lett volna rá) mert ha nem jön össze akkor a kapcsolatunk nem lesz az igazi, amilyen elötte volt.
2020. aug. 8. 08:12
 35/56 anonim ***** válasza:
96%

Szoval te kivanod ot, de felsz kezdemenyezni, mert attol tartasz,hogy az egeszet elcseszerinted..es oda a 24 oras Adamozas...ccc...enjye bejnye...

Mit mondhatnek? Ez az egesz,amit irtal mar-mar beteges..

Azert jo lenne "elobujni" nemgondolod?

Anyukad pedig mindig sejtette es most mar kello bizonysagot is tett rola. Felesleges rejtozkodni. Most nem maradt mas hatra, minthogy Adammal is tudasd, hogy szeretned majd ot elvenni es minden reggel mellette ebredni..

2020. aug. 8. 08:44
 36/56 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Adam is ezt érzi amit te csak nem mer lépni, tedd meg ezért te. Nem hiszem hogy elrontanád, nem lenne véled ennyi időt, ha mást gondolna.
2020. aug. 8. 09:24
 37/56 A kérdező kommentje:
Tudom hogy anyám legbelül mindig is gondolta hogy lehet köztünk valami de eddig csak annyit tudott gondolni hogy sokat vagyunk eggyütt de mostmeg jött ez a félreértés. Meg azt is udom hogy Ádám érezhet valamit mert egyszer az is kicsúszott a száján hogyha én kezdeményeznék ő benne lenne a "dolgokba". Én viszont nem hiszem hogy kezdeményezni fogok mert, mert nem.
2020. aug. 8. 13:37
 38/56 anonim ***** válasza:
100%

Hahahahaha....

Na mire a tortenet vegere erunk, kiderul, hogy egymas elott szoktak jatszani a lompossal, de a Kerdezo ezt is csak amolyan barati kikapcsolodaskent konyveli el.

Kozold Adammal, hogy ideje lenne a kettotok kapcsolatat magasabb szintre vinni. Esetleg lepd meg valami aprosaggal, ha kerdi miert, mond azt, hogy mert o fontos neked. Aztan valamelyikotok csak kinyogi vegre a tutit!

2020. aug. 8. 17:13
 39/56 A kérdező kommentje:

"Na mire a tortenet vegere erunk, kiderul, hogy egymas elott szoktak jatszani a lompossal, de a Kerdezo ezt is csak amolyan barati kikapcsolodaskent konyveli el."

Nem, nem volt ilyen. Nekem ez undorító.

Nem akarok vele összejöni mert nem vagyok meleg. Ha vele összejönnék akkor se lennék meleg de nem fogok vele egy párt alkotni.

2020. aug. 8. 17:23
 40/56 A kérdező kommentje:
Amit mondott az is úgy cszúszott ki a száján hogy közbe azt beszéltük mi lenne ha összejönnénk de nem fogunk összejönni
2020. aug. 8. 17:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!