Fiú vagyok. Nekem van egy legjobb barátom aki viszonylag gyakran van nálunk. 2-3 naponta átjön és kb 2 hetente itt is alszik. Jelenleg én 20 vagyok ő 21 és 17-8 éve ismerjük egymást. 10 éves korunk óta van nálunk ilyen gyakran így már mindenki megszokta hogy itt van sokszor. Multhéten is itt volt és csinaltuk a szokásos dolgokat pseztünk beszélgettünk és unalmunkban kicsit ittunk is. Éppen csak hogy be voltunk csicsentve. Kitaláltam hogy csináljunk meg valami tiktok-os kihivást. Letöltöttem a tiktokot és néztünk kihívásokat és láttunk eggyet amit egy csaj meg egy csávó csinált meg. Mondtam hogy ezt mi is simán megcsináljuk. A barátom neve legyen mongyuk Ádám. Szóval annyi volt hogy a csaj átmászott a csávón és ez rohadt jól nézett ki. Kitaláltuk hogy akkor Ádám mászik át rajtam de kb az elején elrontottuk. Amikor lendült volna át a vállamon visszacsúszott. Úgy tartottam/úgy néztünk ki mint amikor egy pár rég óta találkozik és a reptéren a csaj a pasi karjába ugrik és a pali meg tartja a lányt. Szóval valahogy úgy néztünk ki és anyám pont akkor nyitott be és megkérdezte hogy: mi a sz@rt csinálunk? És azzal a lendülettel ment ki és csukta ba maga után az ajtót. Fel sem tudtuk fogni hogy mi történik mert mindez pár villámgyors másodperc alatt zajlott le. Kb este 8 óra lehett. Én elngettem Ádámot és elkezdtünk nevetni hogy ez megis mi volt. Mi mindezt videóra vettük mert az elején azt hittük hogy nagyon jól fog sikerülni. Na mindegy is csak azt nem tudom hogy anyám mit gondolhat rólunk. Erre rátesz egy lapáttal hogy akkor este megint nálunk azaz nálam aludt Ádám. Most nem tudom elhinni hogy mit képzelhet rólunk anyám. 2 napra rá megint szokásosan átjött Ádám és anyám mielött bejött volna a szobámba bekopogott és az nagyon kínos volt nekünk. Azóta anya szemébe nem néztem mert nem mertem. Mennyire lehetett fura vagy gyáz vagy b*zis anyám szemszögéből?
A jo oldala az, hogy ha meleg lennel, egesz jol venne.
En azt mondanam: Anya, te most az hiszed, hogy en meleg vagyok? Tudod, mit csinaltunk? Stb... Hiaba nem hinne el egybol, megis megnyugodna. Minden szulo megkonnyebbulne, akkor us, ha tolerans.
2020. aug. 7. 15:46
12/56 anonim válasza:
Szerintem kérd meg, h segítsen a videózásban. Akkor látná, mit műveltek. 😁
Amúgy az előbb említett dolgok miatt jól sült el a dolog (kopogás, anyukád elfogadó).
2020. aug. 7. 16:13
13/56 anonim válasza:
Ne szégyelld anyád előtt, hogy meleg vagy. Szeretni fog téged melegként is.
2020. aug. 7. 16:21
14/56 anonim válasza:
Ez semennyire sem fura vagy gyász, viszont bzisnak mindenképpen bzis, de ez kitűnő alkalom beszélgetni anyukáddal erről, Ádám sztem nem csak a barátod.
2020. aug. 7. 16:36
15/56 anonim válasza:
Én jobban örülnék annak, ha a fiam meleg lenne, mint annak, hogy ilyen agyatlan foxokat néz, ráadásul utánozni is akarja...
2020. aug. 7. 16:39
16/56 anonim válasza:
Jaj mar! Egyertelmu, hogy a buza csiraja mar reges regen elobujt beloled! Majd most indul hajtasnak!
2020. aug. 7. 17:16
17/56 A kérdező kommentje:
1 Azért nem mondtam neki egyből hogy mi van mert azt se tudtam hogy hol vagyok és után vagy 4 óráig feküdtem az ágyon és néztem a plafont. (Ádam persze nyugodtan aludt melletem)
2 Egyszerűen nem tudom hogyan vezessem fel a témát neki mert Ádammal semmi nincs köztünk ilyen téren de akkor is olyan mintha valamilyen bűnt követtem el volna.
3 Én sem szeretem a tiktok-ot és hülyeségnek tartom és másnap le is töröltem csak így hirtelen jött egy ötletem és ennyi. Hirtelen hülye ötleteim szoktak lenni.
Nem, nem vagyok meleg. Állíthatom hogy 97%-ban nem vagyok meleg. Igaz szoktunk olyat csinálni amiböl kb minden ember azt venné le hogy melegek vagyunk de nem. Nem vagyunk azok.
2020. aug. 7. 17:23
18/56 anonim válasza:
A csira lesz az a 3%...
2020. aug. 7. 17:27
19/56 anonim válasza:
Legalább egy anonim oldalon ne hazudjál, arról hogy meleg vagy. Hidd el jobb lesz neked is, ha beismered magadnak, majd később ismerősöknek, családodnak is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!