Hogyan értessem meg kedvesen anyámmal, hogy nem akarom "vele" kidekorálni a lakást?
Párommal új lakásba költöztünk, ahol az előző lakáshoz képest nagyon sok üres fal van. Anyám hobbi festő, de a legkevésbé sem a mi ízlésünknek valókat fest, hanem mint mindenkinek, saját stílusa van. Otthon náluk mindenhol az ő képei vannak, amik 80%-ban őt ábrázolják, bár ő tagadja, minden képen hosszú fekete hajú nők/babák vannak zöld szemmel. Pont mint ő, vagy madarak, denevérek.
Családi vállalkozásként ahol kb egyedül vagyok csak, de nem az enyém az iroda, hanem a nevelőapámé tele van a képeivel, mert csak az ő stílusában lehet valamit dekorálni. Igaz, hogy évente 2x jön be, ha erre jár, és én ülök itt folyton, nem lehet olyan mint amilyenre én szeretném, hogy jól is érezzem magam benne.
A lakásunkat már egyszerűen nem hagyom, és mondtam is neki, hogy köszönjük nem kérünk festményt, de erőszakosan ragaszkodik hozzá, hogy de az kell ide. Ha pedig megfesti és nem is rakom ki nem tudom hova tenni, hogy tényleg ne lássuk, olyat pedig biztos nem fogok játszani, hogy ha jön kirakom, ha elmegy levesszük.
Miért ennyire erőszakos??????????? Hogyan értessem meg vele, hogy tényleg nem kérünk képet? Miért kell, hogy mindenkinek tetszenek a képei?
Állj már a sarkadra! Az hogy az ő saját lakásában mi van, azt ő dönti el, de tudod ki hagyná hogy beleszóljon a munkahelyemen, vagy a lakásomban mi legyen. Helyre kell tenni egyszer s mindenkorra. Ha megsértődik, sértődjön.
Ki nem sz......
Nagy levegő és: köszi anya de más stílusban gondolkodunk, már meg is van minden. Nagyon kedves hogy gondoltál ránk de ezt inkább megoldjuk a kedvesemmel.
Biztos lesz hiszti, de valamikor el kell kezdeni a felnőtté válást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!