Hogyan lehetne kidekorálni az osztálytermünket?
Fehérek a falak, van 2 barna függönyünk, egy zöld parafa táblánk és egy nagyon ronda virágos poszterünk. Kicsit ki kéne pofozni. Arra gondoltam, hogy az osztályba vannak páran akik jól rajzolnak és esetleg a tanarainkat karikatúrában lerajzolhatnák. Vagy ez rossz ötlet? Megsértődnének?
Valaki mondjon ötleteket!
Rossz. Inkabb max egymast.
Meg masik poszter, virag...
A karikatúra nem jó ötlet. Ötletnek jó, de nem tanároknak. Nem minden tanár venné a poént, és gondolj bele... Egy karikatúra arról ismert, hogy kiemeli az ember legszembetűnőbb (általában legcsúnyább) vonását.
Kétlem hogy a tanáraitok, minden alkalommal amikor belépnek a terembe, önmaguk kissé elfuserált változatát szeretnék látni. Egy karikatúra egyszer jó. De egy idő után kellemetlen érzést kelthet a tanáraitokban.
Nem mellesleg, a tanárok szeretnék ha a diákjaik tisztelnék őket. Persze vannak a haver szerű tanárok akik jót nevetnek, de vannak akik inkább pofátlannak találnák.
Próbáljátok úgy kialakítani az osztálytermet, hogy egyaránt nektek is, és a tanáraitoknak is egy ilyen "energiát" adó megjelenése legyen.(Mert hát az iskolában a tanárok is és a diákok is fáradtak)
A karikatúra szerintem egy idő után nyomasztaná a tanárokat.
De ez csak az én személyes véleményem.
Mondjuk cseréljétek le a függönyöket egy kevésbé unalmas színre..
Ötleteim nincsenek... nem vagyok túl kreatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!