Hogyan tudnám jobban kidekorálni a szobám?
Figyelt kérdés
Nem rég teljesen felújítottuk a szobámat, a falak galambszürkék, illetve az egyik fal arany márványos mintát kapott. Új bútorokat vettem, éjjeli szekrény, íróasztal, ruhásszekrény, komód és két fehér taburé. A komódon poharak sorakoznak, van egy szobanövényem, az éjjeli szekrény kimerül annyiban, hogy a mobiltöltőm rajta van, az íróasztalon pedig írószer tartó és egy fehér asztali lámpa. Annyi a szobám különlegessége, hogy a ruhásszekrény tükre köré ledlámpákat ragasztottunk. Szeretném valahogy csajosabbra dekorálni a szobám, mert nagyon üresnek tűnik, viszont a falakra nem szeretnék pl. fotókat ragasztani, hanem valami tartókat, dobozkákat, díszeket helyeznék ki. Valakinek valami jó ötlete?2018. aug. 5. 16:58
1/2 anonim válasza:
Szia, én azt tanácsolom, hogy egy színes fényfüzért tegyél fel valahova. Irtó sokat tud dobni a látványon. A Tiger nevű üzletben sok fajta van és nagyon olcsók. Néhány személyes, vagy akár dizájn/dekor képet beletehetnél egy színes képkeretbe (ikeában sok a dekor kép és a képkeret is kedvező áron) és kirakhatnád a falra. Ha szeretsz olvasni, akkor szerelhetnétek egy kis deszkát a falra. (előtte mondjuk lefestitek rózsaszínre, vagy bármilyen másik színre, amit szeretsz). Néhány csavar és már készen is vagytok:). Ha nem vagy porallergiás, mint én, akkor betehetnétek egy hangulatos, szép szőnyeget is. Ugyanez a függönnyel. Remélem tudtam segíteni:)
2/2 anonim válasza:
Szia! Én azt ajánlom nézz szét a pepcoban. Sok jó dekorációt szoktam ott látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!