Elég kicsi, úgyhogy nem javasolt a sötét szín, én legalábbis így hallottam. Azt hiszem 3x3 méteres a szobám és egy talán 50x50 centis ablakom van. Mivel tetőtéri egy 20-30 centivel lejt a plafon egyik fele.
Már elég régóta a kedvenc színem a zöld, és gondoltam akkor legyen ez az alapszíne a szobának. Esetleg egy kisebb bambusz tapéta csík vagy valami őserdős dolog. Anyukám azt is feldobta ötletként, hogy legyen erőteljes citromsárga és egy-két helyen kaktusz felfestve és talán egy kaktuszos tapéta csík. Mit gondoltok? Jó ötletek vagy van valami jobb, mert teljesen kiégtem.
Én azt gondolom, hogy fogalmam sincs mi tetszene neked, úgyhogy hiába koptatom a billenytűzetet, ha nem teszik amit leírtam. Szerintem a szoba méretétől függetlenül jó lehet egy sötét szín, ami számít az inkább az ablak tájolása.
2018. máj. 14. 21:44
3/6 anonim válasza:
nekem is zöld, de virágos tapéta van az egyik oldalon(az is zöld,mint a fal,kék,ezüst) viszonylag könnyű oda szőnyeget meg ilyeneket venni,viszont én a sima krémszínűt ajánlom mert azt nagyon fel lehet dobni virágokkal,képekkel,de a zöld is nagyon jó választás! 14/l
2018. máj. 14. 21:46
4/6 anonim válasza:
Nekem jobban tetszene a Te ötleted, nem az anyukádé.:)
Kicsi a szoba, világoszöld szintén világos bambusszal az jó.
2018. máj. 14. 22:05
5/6 anonim válasza:
hm, beírtam a keresőbe, hogy lányok szép szobája, és csupa rózsaszín színűt adott. :)
Szerintem minél egyszerűbb és mobilabb megoldásokban gondolkodj. Gyanítom, úgyis lesz még a szobádban mindenféle szín meg minta még - ágytakaró, párna, szőnyeg, képek... ezeket könnyebb variálni, mit újra kifesteni vagy tapétázni. A minták és a sokféle szín akkor mutatnak jól, ha designos lesz a szobád többi része is, egyébként csak növelik a zűrzavart. Ha még keresed önmagad és valószínűleg évente át fogod rendezni, maradj a fehér "vászonnál" vagy legyen csak az egyik fal a kedvenc színed (mondjuk ne a plafon és ne az, amit egy ruhásszekrény teljesen eltakar).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!