Milyen legyen a szobám?
Figyelt kérdés
nekem kicsi szobám van ezért a festőtöl kértem tippeket milyen színü legyen én a barna szinben gondolkoztam de ő a sulyom (S 50) [szürke] szint ajánlotta (Platinum a festék márkája) na a szürkéhez milyen színű butorok mennének valamint szőnyeg, parketta, függöny, ágynak a színe stb... vannak tippjeim de mások véleményét is ki szeretném kérni légyszi normális válaszokat2016. júl. 13. 12:12
1/6 anonim válasza:
Ha kicsi a szoba akkor nem festeném sötét színűre, olyan lesz mint egy verem. Valami élénk szint válassz inkább.
2/6 anonim válasza:
Egy fal (vagy két szemben lévő) legyen sulyom, vagy fekete tulipán, a másik három pedig, aranyeső vagy nárcisz. Ha hosszúkás a szobád a rövid falak legyenek sötétek az optikailag rövidíti szobát, a világos pedig tágítja.
3/6 anonim válasza:
60 fokon mosom mosógéllel, fehérekhez valóval /Biopon, Perwoll/ erkélyen vagy szobàban szàrítom. Viszont én még vasalom is, miutàn leszedem a szàrítóról.
Nem tömöd meg túlsàgosan a gépet? A szàrítón szellősen vannak? Mennyi öblítőt adsz egy mosàshoz?
4/6 anonim válasza:
Uppsz ezt nem ide szàntam, bocsi.
5/6 A kérdező kommentje:
Hát oké... :D de az a sulyom surke annyira nem sötét de még arra gondoltam hogy zöldszinu (selyemfü aszthiszem) legyen a szürke mellé más szineket meg annyira nem akarok ezek tetszenek :/ azt monta a festö hogy nem nagyon "kicsinyitti" a szobát higy meg szokom amugy a szoba kocka alagzatu egy ablak van az ajtoval szemben és azt hiszem 12-13m2
2016. júl. 14. 01:25
6/6 anonim válasza:
Ha kicsi szoba, akkor biztosan valami vilagos szinure festenem, a fenytol nagyobbnak tunik, mig ha sotetre fested, akkor egy nagyobb szoba is kis barlangnak tunhet. (Ez nem jelenti azt h nem allhat jol neki) De egyebkent ez egyszeru optikai csalodas :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!