Amikor elkezdett a gyereketek dolgozni, mennyi pénzt kértetek tőle haza?
Figyelt kérdés
2020. aug. 2. 12:46
41/44 Laylah válasza:
Első munkahelyemen 73 ezret kerestem. Első hónapban oda akartam adni 20-at, anyám nyájaskodott, hogy á, ennyi nem kell, 10 elég lesz, visszaadta. Következő hónapban adom a 10-est, erre leordít, hogy miért csak ennyi, legalább 30-40-et kéne adnom minden hónapban. Hát menjen a francba. Utána egy ideig nem dolgoztam, mielőtt egyetemre mentem, meghalt, azután pedig sokkal jobban kerestem (és a mai napig is), mint akárki a családból. Persze egész addigi életemben azt kaptam, hogy egy csöves leszek, de rájuk ne számítsak.
42/44 anonim válasza:
Attól függ hány éves a gyerek. Én az első 1 2 évben nem kérnék semmit, hogy legalább egy albérletre meg saját bútorokat össze gyűjtsön. Ha úgy látnám hogy nem spórol és nem tesz félre inkább elkérnék tőle valamennyit és elraknám neki én. Viszont ha nem akarna 1 2 év után a saját lábára állni akkor biztos lenne egy elbeszélgetés, hogy valamit kezdjen magával. Leht itt valaki belém áll majd, hogy albérletről beszélek, de én is ott kezdtem a férjemmel. Rengeteget dolgoztunk és nélkülöztünk mire meglett a ház, de legalább megbecsüljük ami van. Mert keményen dolgoztunk érte. Most már van két gyerekünk és minden teljesen jó. Nem élünk fényűzésbe de megvan minden ami kell.
43/44 anonim válasza:
Attól függ milyenek a körülmények.Nekem a pofám szakadt volna le,ha volt pénzem és apámnak már nem volt(fizuját tiltották a régi anyámmal felvett hitelek miatt),akkor nem adtam neki x összeget,amiből azt vehetett amit akart.
44/44 anonim válasza:
Jól jött volna ha ad,de nehogymár elkérjem a pénzt amiért megdolgozott.
Aztán magától kezdett adni,de olyanra költöttük amiből ő is kapott:étel fűtés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!