Milyen érzés lehet 18 évesen egy szobában aludni a szülőkkel?
Egyik szomszédunk egy egyszobás házban laknak (kertes ház). Van a két szülő, meg két gyerek. Az egyik fiú, 18 éves, a másik lány, 12 éves.
Nem tudom elképzelni, hogy a szülőknek így hogy van magánéletük, a fiú meg abban a korban van, hogy ismerkedik lányokkal, haza se tud vinni senkit, legalábbis úgy, hogy ottaludjon.
Ez milyen érzés lehet a fiúnak?
Úgy, ahogy 2. írja.
A lány haza szokta vinni a barátját sokszor, nem tudom, mit csinálnak. apa olyankor dolgozott, anya már nem. Jó, akkor ő elvolt a konyhában vagy elment otthonról vagy nem csináltak olyat, de a tesója?
Mosást is egy rokonuknál intézik.
Régen meg külön fürdő se volt, talán már van
Négyen egy szobában? Egyszobás családi ház? Lol!
Nem c... típusú állampolgárok? Ezek a lakhatási viszonyok kb. rájuk vallanak.
Amúgy ennyire szegények, hogy nem bírtak volna ehelyett egy szobával nagyobbat venni, vagy ezt bővíteni? Dolgoznak a szülők?
En kb 18-19 eves koromig tesommal voltam egy szobaban. Borzaszto volt.
Milyen lehet az 1 szobas haz? Ha kulon allo epuletrol van szo akkor az gondolom legalabb 70m2 es igy azert 2 szoba siman megoldhato.
21 eves koromig kellett apammal egy szobaba aludni tesom az anyammal ( valas utan nem tudtak megegyezni h hogy fizessek ki egymast- hitel nem lett felveve-
Leleptunk minden hetvegen azota mar elkoltoztunk anyam is elment alberletbe
De nyilvan kellett egy olyan par aki megerti ezt az egesz szar helyzetet, hogy nalad nem tudtok lenni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!