Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyaként ilyenkor kire és...

Anyaként ilyenkor kire és miért haragszotok?

Figyelt kérdés

Megláttok egy férfit, aki nagyon bejön nektek, de mellettetek van a kamasz lányotok is.

Próbáltok közel kerülni és ismerkedni a férfivel, de ő a lányotokat veszi észre, és vele kezd flörtölni.

2020. aug. 1. 15:30
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm, nem kérek több választ!

Látom normális válasz nem lesz, gondolom a meleg és a sör kombó miatt.

2020. aug. 1. 16:08
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Ezt melyik szappanoperában láttad? Ennyire nincs mit csinálni hétvégén, hogy ilyen baromságokat nézel a tévében?
2020. aug. 1. 16:11
 13/20 anonim ***** válasza:
82%
Ja, mert a 40 éves nők rendszerint a kamasz lányukkal szoktak pasit felszedni.
2020. aug. 1. 16:14
 14/20 anonim ***** válasza:
75%

De mi lenne neked a normális? Hogy büdös paraszt a pasi, hogy nem kell neki egy olyan nő, aki nem képes parancsolni magának, amikor vele van a lánya, és akkor akar közel kerülni valakihez?

Vagy hogy ássa el magát a lányod?

Mi lenne a jó válasz?

Szerintem itt egyedül te vagy gáz.

2020. aug. 1. 16:15
 15/20 anonim ***** válasza:
97%
És te ebben a sztoriban ki vagy? A felnőtt nő, a kamasz lány, vagy a pasi? :D
2020. aug. 1. 16:19
 16/20 anonim ***** válasza:
14%
Akik okoskodnak, hogy nem életszerű meg ilyeneket, azok sztem nem is járnak el sehova, vagy hogy velük még ilyen nem történt az nem azt jelenti, hogy nincs. Teljesen okés, amikor az anya elmegy a lányával fagyizni, enni, ruhát venni stb. Itt inkább a pasik részéről van a félelem, hogy nagy részük nem merik a lányokat leszólítani az utcán, vagy bárhol csak ittas állapotban buliban. Szóval, ha ilyen pasi ezt csinálja, az már eleve jó pont, hogy bátor odament menni hozzád és a lányodhoz. Mindenképpen adjál neki egy esélyt. Ha lányoddal jó, belsős kapcsolatod van, akár egy édes 3-as is összejöhet. Minden rajtatok múlik az elméteken, azt engedjétek el szabadon, és ne azzal foglalkozzatok, hogy mások szerint ez rossz vagy nem, hanem ti legyetek boldogok. Nagyon sok ember megtagadja magától a különböző élvezeteket, illetve a tudatos életet és inkább beáll a társadalom soraiba. Lehet így is élni és szabadon is. Drukkolok nektek.
2020. aug. 1. 16:43
 17/20 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen okés, amikor az anya elmegy a lányával fagyizni, enni, ruhát venni

Nem is mondta senki, hogy nem. De azért az nem normális, hogy lát egy pasit és azonnal ismerkedni akar, mikor ott a lánya

2020. aug. 1. 18:02
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

17, aki szerint egy édes hármas is összejöhet, attól mit vársz?

Egyébként az se életszerű, hogy egy apja korú pasi úgy megy oda egy tinihez, hogy ott az anyatigris, és az se, hogy tini lányok negyvenes pasikkal flörtölnek az anyjuk kezét fogva.

2020. aug. 1. 20:28
 19/20 anonim ***** válasza:
70%

16, ugyanazt a kérdést olvassuk??? Miről beszélsz, hogy a pasinak volt bátorsága odamenni???

Olvasd már el újra: Próbáltok közel kerülni és ismerkedni a férfivel

A nő megy oda.

2020. aug. 1. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:
28%

Hat eleg kinosan ereznem magam. Egyfelol mert akkor vagy nagyon rosszul becsultem meg a pasi korat vagy a sajat kinezetem (pl. Azt hittem velem egyidos 40-es es errefol kiderul 20as vagy 30-as??? Vagy lehet velem egyidos, de rolam azt hiszi idosebb vagyok egy 10-essel meet annyira le vagyok harcolva es alanyom is idosebbnek tunik mondjuk a sminkje miatt). Masfelol rosszul erintene, mert fwltetelezem nem 14 eves kamaszra hanem 17-18ra gondolsz aki leveszi a lanyomkent hogy en akartam vagy flortoltem a pasival kezdeskent es ehhez kepest o jon be neki. Persze lehet 17 evesen neki ez nem esik le de en kinosan elnem meg.

Hargudni max magamra, hogy ennyire melletrafaltam. Aztan lekoptatnam szegenyt.

2020. aug. 1. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!