Ti a Fideszre vagy a Fidesz szavazókra haragszotok inkább amiatt ami ma Magyarországon történik?
ez a túlóratörvény tényleg hülyeség, mert az ellenzék csak egy gumicsontra várt.
most lehet végre kelteni a feszkót, mikor mindenki a nyugalomra, boldogságra vágyna karácsonykor.
Bennem ez csak ellenérzéseket kelt az ellenzékkel szemben, de ők tudják.
A nyugati médiában lehet megint hüledezni Magyarország láttán, és ez a lényeg.
"Ha önző, ostoba állampolgáraid vannak, akkor önző, ostoba vezetőket kapsz."
/George Carlin/
"ez a túlóratörvény tényleg hülyeség, mert az ellenzék csak egy gumicsontra várt.
most lehet végre kelteni a feszkót, mikor mindenki a nyugalomra, boldogságra vágyna karácsonykor.
Bennem ez csak ellenérzéseket kelt az ellenzékkel szemben, de ők tudják."
Tudod azok is nyugalomra meg boldogságra vágynak karácsonykor, akit majd a rabszolgatörvény miatt nem engednek haza jövőre, érdekes, hogy annak hidd nem lesz, ahogy te nevezed gumicsont a dolog, amire csak az ellenzék várt.
De amúgy mégis mit csináljon az ellenzék? mondjanak szép beszédeket a parlamentben, amiről senki sem tud majd? Vagy mit? A netadót, a vasárnap zárvatartást, az olimpiát ezeket mind "akcióból" törölték el, nem parlamenti dumapartival. Ez amúgy tényleg veszélyes példát teremt, de ha egyszer ettől fél a Fidesz, akkor nincs más.
Attól még egy ember nem lesz kevesebb a szememben, hogy más pártot támogat. Sokan vannak, akiket a Fidesz félrevezet, és fogalmuk sincs arról, hogy egyfolytában a képükbe hazudoznak. Mivel az ellenzéknek nem adnak megjelenési lehetőséget az országos médiában, így csak a történet egyik oldalát ismerik, és el is hisznek mindent, amit látnak. Ez nem az ő hibájuk. Néhányan bele se gondolnak abba, hogy egy köztévé képes lenne ilyesmire.
A hithű Fideszesek ugyanakkor már más tészta. Számomra elképesztő, hogy egyesek képesek teljes mellszélességgel kiállni Orbán mellett, amikor a Napnál is világosabb, mennyire korrupt ő is, meg az egész sleppje. Egyszerűen nem értem, hogy képesek erre. Én Jobbik szimpatizáns vagyok már évek óta, de ha azt látnám, hogy a párt nem a magyar emberekért, hanem a saját vagyonának gyarapításáért dolgozna, nem lenne lelkiismeretem tovább támogatni őket. A Fidesznél ezt mégis rengetegen megteszik.
Szerencsére egyre több ember kezd rájönni a Fidesz sunyi dolgaira, és a közösségi oldalaknak hála az ellenzéki pártok valamilyen szinten el tudnak jutni a magyar néphez.
Szerintem teljesen felesleges azon rágódni, mi lett volna ha ez, vagy az a párt nyer. A mostani helyzetre kell koncentrálni, és meg kell oldani, amíg még lehet. Aztán a továbbiakban majd meglátjuk, mi lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!