Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet butus kérdés, de hogyan...

Lehet butus kérdés, de hogyan titkoljam el, hogy tampont használok?

Figyelt kérdés

Nincs kuka a wc-nkbe, a konyhába dobtuk mindig a betétet. Anyám nem "engedi", hogy tampont használjak, de ez engem nem állít meg XDDD

De azt nem tudom, hogy dobjam ki a tampont a kukába. Ha wc papírba csomagolom, az se jó, eldugni valahova a véres tamoonokat meg nem akarom.

2020. júl. 31. 20:34
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
40%
Nem nagy probléma, hogy le van pontozva.. Csak érdekes volt látni.. Meg azt, hogy sokan vannak még akiket ennyibe telibe.. Nem érdekel a környezetvedelem.. Holott már most saját bőrünkön tapasztalhatjuk a hatásait és ez csak rosszabb lesz.
2020. aug. 1. 05:56
 32/32 anonim ***** válasza:
96%

Nekem pl nem jó a kehely, próbáltam többfélét, egyik sem. Pedig jobb lett volna.

A kérdésre válaszolva, tedd papírba, azt egy zacskóba napközben, azt eldugod a szobádban valami atombiztos helyre, nap végén kiviszed a nagy szemetesbe, ami összegyűlt elásva a többi szemét alá. Én akkor gyűjtöm így, ha egész nap kint vagyunk a pusztában és pont megvan aztán hurcolhatom a táskámban, de eldobni nem akarom a természetben ugye. Nem vicces, de ez van.

2020. aug. 1. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!