Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehet butus kérdés, de hogyan...

Lehet butus kérdés, de hogyan titkoljam el, hogy tampont használok?

Figyelt kérdés

Nincs kuka a wc-nkbe, a konyhába dobtuk mindig a betétet. Anyám nem "engedi", hogy tampont használjak, de ez engem nem állít meg XDDD

De azt nem tudom, hogy dobjam ki a tampont a kukába. Ha wc papírba csomagolom, az se jó, eldugni valahova a véres tamoonokat meg nem akarom.

2020. júl. 31. 20:34
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem... Nagyon nagyon olcsó betétet vegyél és abba csavard bele a tampont, a betétet ugye a papírjába, meg egy kis wc papírt rá, majd úgy a kukába. Szerintem eszébe se jutna úgy, hogy te tampont használsz, szerintem ez beválhat akár, csak alaposan csomagold be azért.
2020. júl. 31. 21:06
 12/32 anonim ***** válasza:
74%

Azért nem engedi anyuci mert szűz és egy szűz kislány ne dugdossa magának. Most írt a gyerekvállalás topikba.

Én is azt csinálnám amit 11 mond. Ha esetleg van olyan elvetemült, hogy belenéz a kukába legalább látja a betét papírját.

Amúgy nem is értem. Mi köze hozzá, mit használsz?

2020. júl. 31. 21:19
 13/32 A kérdező kommentje:

A tampon már hogy venné el a szüzességem?😂

Ha át is szakítaná a szűzhártyát, attól még ugyanúgy szűz lennék, mert nem attól lesz valaki szűz, hogy ép a szűzhártyája, hanem attól, hogy még nem szexelt.

Nem írtam a gyerekvállalás kategóriába, mielőtt mondasz valamit, kérdezz!

2020. júl. 31. 21:35
 14/32 anonim ***** válasza:
2020. júl. 31. 21:36
 15/32 anonim ***** válasza:
69%
Nem azt mondta h te irtál hanem egy nőci h nem engedi h tampont használjon a lánya
2020. júl. 31. 21:38
 16/32 A kérdező kommentje:
Ezt dehogy anyám írta😂😂😂
2020. júl. 31. 21:46
 17/32 anonim ***** válasza:
41%
Miért vannak lepontozva azok akik az intimkelyhet írták? Környezetbarát és sokkal egészségesebb.. Évek óta használom, előtte tampon miatt sok fertőzésem volt a legnagyobb elővigyázatosság ellenére is. Ma már dm-Ben is lehet kapni. Egyszer kell megvenni és kB 10 évig használható, persze rendszeres sterilizalas után :)
2020. júl. 31. 21:51
 18/32 anonim ***** válasza:
77%
#17 a legtöbb tizenéves nem fog többezer forintot költeni egy darab műanyagra
2020. júl. 31. 21:56
 19/32 anonim ***** válasza:
42%
Jó ebben van valami.. Én is nehezen szántam rá magam, de megeri.. Attól az ötlettől ki is ráz a hideg h vegyen egy betétet és abba csavarja bele. Nem uszunk igy is már elég muanyagban :(
2020. júl. 31. 21:59
 20/32 anonim ***** válasza:
49%

Azt a kemény 3-4000 Ft-ot eleszi 2-4 mekizés alatt es ha betétet vagy tampont használ 2-3 hónapnyi kb ennyibe kerül. A kelyhet 1x megveszi és hosszú évekig tudja használni, bőven behozza az árát, míg tampont meg betétet havonta kell venni.

Ergo a kehely mind anyagi, mind környezetvédelmi szempontból előnyösebb.

2020. júl. 31. 22:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!