Lehet butus kérdés, de hogyan titkoljam el, hogy tampont használok?
Nincs kuka a wc-nkbe, a konyhába dobtuk mindig a betétet. Anyám nem "engedi", hogy tampont használjak, de ez engem nem állít meg XDDD
De azt nem tudom, hogy dobjam ki a tampont a kukába. Ha wc papírba csomagolom, az se jó, eldugni valahova a véres tamoonokat meg nem akarom.
Azért nem engedi anyuci mert szűz és egy szűz kislány ne dugdossa magának. Most írt a gyerekvállalás topikba.
Én is azt csinálnám amit 11 mond. Ha esetleg van olyan elvetemült, hogy belenéz a kukába legalább látja a betét papírját.
Amúgy nem is értem. Mi köze hozzá, mit használsz?
A tampon már hogy venné el a szüzességem?😂
Ha át is szakítaná a szűzhártyát, attól még ugyanúgy szűz lennék, mert nem attól lesz valaki szűz, hogy ép a szűzhártyája, hanem attól, hogy még nem szexelt.
Nem írtam a gyerekvállalás kategóriába, mielőtt mondasz valamit, kérdezz!
Nem te. Anyukád írt
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Azt a kemény 3-4000 Ft-ot eleszi 2-4 mekizés alatt es ha betétet vagy tampont használ 2-3 hónapnyi kb ennyibe kerül. A kelyhet 1x megveszi és hosszú évekig tudja használni, bőven behozza az árát, míg tampont meg betétet havonta kell venni.
Ergo a kehely mind anyagi, mind környezetvédelmi szempontból előnyösebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!