Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez jól rávilágít a mai gyerekn...

Ez jól rávilágít a mai gyereknevelési szokás problémáira?

Figyelt kérdés

[link]

Arról van benne szó, hogy ugye sok szülőt már jobban érdekel a telefonja, mint a saját gyereke. Tehát nem túl jó a gyereknek, ha már az őt nevelő szülő is teljesen kütyüfüggő.

2020. júl. 31. 11:03
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Ezek kisarkított példák, amit te írsz. Az üzletember szülő nem használja a technológiai eszközeit, nehogy a gyerek függő legyen. Az üzlet ember vagy technológiához értő szülő gyereke hidd el nem lesz függő. Nevelés kérdése ki milyen lesz.

Nem mindenki használja hülyeségre a technológiát. Nem mindenki poszt függő, vagy közösségi oldal függő és nem mindenkit érdekel más párkapcsolata, hiába folyik mindenütt az ő életük :), vagy nem mindenkit érdekel más gyereke, hasonszőrű babája aki lehet felnőtten azon gondolkodna, hogy bizony beperlem a szüleimet, mert sérti a millió kép és nyálas poszt rólam,ezek most kisarkított példák, vagy nem mindenkit érdekel Kiszel Tünde bugyija, vagy bugyijának száma :D, mert be lehet állítani a közösségi oldalt is, hogy mit szűrjön, nem mindenki követ barmokat és stb. Tény sokan vannak akik hülyeségre használják, nagy többség nem is ért hozzá, de többen vannak akik jóra használják.

Amúgy a linked nem mutat sehova, csak egy üres rózsaszín giccses oldalra. :)

Nem világít rá semmire, mert a felelősségteljes szülő gyereke nem lesz függő, aki meg csak úgy felelőtlenül a vakvilágba megcsinálta hogy legyen, mert éppen nem volt neki gyereke, de azért kell, mert egy kelléke a családnak, annak meg valószínűleg szerencsétlen gyerek issza a levét a szülei hülyeségének, nevelést maximum nagymamától vagy nagypapától kap.

2020. júl. 31. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
14%
*Az üzletember szülő ne használja a technológiai eszközeit nehogy a gyerek függő legyen?
2020. júl. 31. 11:16
 3/6 anonim ***** válasza:
14%
* beperli a szüleit mert sérti a személyiségi jogait
2020. júl. 31. 11:17
 4/6 anonim ***** válasza:
80%

Régen mivel volt másabb? Nem volt kütyü, addig oké. De akkor kiküldték őket az utcára, hogy ne legyenek láb alatt, voltak a "kulcsos gyerekek" mert a szülők dolgoztak, a mai 30-40 évesek sok időt töltöttek a tv előtt....

Szerintem régen még ennyit sem foglalkoztak a gyerekekkel, mint most. Ilyen olyan baba-mama klubok, fejlesztések, babaúszás és ki tudja még mi. Már szinte elvárás, hogy vidd a gyereked és együtt dalolász vele.

2020. júl. 31. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Sajnos tenyleg sok szulo a mobiljan log mikozben a gyerekevel van.

Tegnap csinalhattam volna ehhez egy szuper illusztraciot. Jatszoter: 2-4 evesekbol vagy 5-6 a honokozoban, csuzdan, kismaszokan. Anyukak vagy a homokozo szelen vagy korben a padokon vagy volt aki allt a csuszda mellett (gondolom felugyelni, nehogy leessen a lepcsorol a gyereke), es MINDNEK volt a kezeben telefon es azt nyomkodta vagy beszelt valakivel.

Masik pelda: 3 gyerekes edesanya aki bar csupa totyogosa van a mobilja folyamatosan a kezeben van es csetel, kepet oszt meg, fb-ozik, cikkeket olvasgat. Es irja a gyerekei rosszak, folyamat rosszalkodnak😀.

Sajnos en is amint lehet kezbe veszem ezt a kutyut, de nagyon nagyon igyekszem odafigyelni a gyerekeim ne ezt lassak es amikor veluk vagyok es veluk jatszom, etetem oket, furdetem stb. akkor ne a megosztott figyelmemet lassa hogy en folyton nyomkodok valami mast.

Ezt a fajta gyerekkel "nem foglalkozast" regen valoszinueg ugy muveltek, hogy mindig olvasott az anyuka vagy folyamatosan hazimunkazott es ezert nem figyelt a gyerekeire.

De igenis nagy problema es a kulcsos gyerekekkel nem osszevetheto...:-/

2020. júl. 31. 13:33
 6/6 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg csak az probléma amiből problémát csinálnak. Ha a gyereknek már gyerekkorba mindent szépen elmagyaráznak akkor nem lesz függő.
2020. júl. 31. 17:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!