Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Elvált apáktól kérdeznék ahol...

Elvált apáktól kérdeznék ahol 12+ éves gyerekek vannak?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi ti milyen programokat szerveztek , mikor nálatok vannak a gyerekek. Főleg mikor már tini korszakban vannak.

Megkezdődik a leválás, inkább már a barátokkal foglalkoznának és nem velem, erre gondolok most....

Jó lenne olyan programokat találni ahol ők is jól érzik magukat. Sajnos az egyik gyerek nagyon makacs és nem akar új dolgokat kipróbálni, emellett félénk is, ahol sok az ember nem érzi jól magát. Próbálom kérdezgetni , illetve mondani neki hogy találjon ki valamit, javasoljon valamit hogy mit csináljunk. De nem igazán tud mit mondani. Erőltetni meg nem akarom, én is ilyesmi voltam . Próbálok olyan dolgokat mutatni nekik, olyan helyekre elmenni, amiket én gyerekként szerettem.

De ma már ezek közül a dolgok közül, sajnos a mobil és a tablet mellett el sem éri az ingerküszöbüket...

Bármi érdekel ebben a témában ha van tapasztalat, ötlet, iránymutatás....

2020. júl. 29. 00:24
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
73%

Miért lenne szeretetvásárlás programokat csinálni? :o

Mi akkor is mentünk mindenfelé, mikormárvele éltünk. Sőt, a válás előtt is. Most mi is megyünk sokat a kicsivel, pedig mi nem váltunk el. Rendes szeretet csak otthon ülve lehetséges, vagy mi? :D

2020. júl. 29. 09:44
 22/25 anonim ***** válasza:

"Az egyik gyerek" a másikat kérdezted esetleg, hogy van-e ötlete? Olyan nincs, hogy valaki semmit sem szeret csinálni.

Eddig milyen volt a kapcsolatotok, programotok? Lehet esetleg úgy vele, hogy mit pedálozol most, bezzeg eddig úgyhogy most pont telibe szarja mit akarsz?

2020. júl. 29. 09:52
 23/25 A kérdező kommentje:

Huhh nem számítottam ennyi válaszra, köszönöm mindenkinek!

Kb hasonló kaliberű dolgokat csinálunk amiket leírtatok,ez azért megnyugtató. Azért néha a nagyobb (12 éves) már nem mindig élvezi önfeledten. De például ha elkapja a fonalat még egy állatsimogatóban is jól érzi magát. Írtatok olyan dolgokat is amik még nem voltak terítéken, ki fogjuk próbálni. A szabaduló szoba már többször is felötlött bennem , el fogunk menni kipróbálni.

Valaki írta a videójátékozást...sajnos pont emiatt szeretném kirobbantani őket a szobából... Folyton csak a telefont nyomkodnák. Anyánál orrba szájjba lehet, aminek nem örülök.

Nem azt mondom hogy ne nyomkodják, de azért már kissé túlzás hogy ebből áll az egész nap. Ezért keresek új alternatívákat.

Köszönöm mégegyszer a sok ötletet!

2020. júl. 29. 10:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
a játék is lehet közös program, csak mondjuk nem a telefonnyomkodás, hanem egy tv, meg egy ps jó játékkal
2020. júl. 29. 13:29
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem menjetek horgászni, túrázni, strandolni, moziba. Ezek jó programok, ezeknek minden gyerek örül.
2020. júl. 29. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!