Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lehetne manapság így nevelni...

Lehetne manapság így nevelni a gyereket?

Figyelt kérdés

Azt határoztam el, ha lesz gyerekem, úgy nevelem, hogy ne váljon a kütyük rabjaivá. Ha ott értelmes dolgokat csinál, az rendben van, de ne ez legyen minden elfoglaltsága.

Lehetne még így élni?

2020. júl. 26. 14:17
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
75%
Meg próbálhatod, de szerintem esélytelen.
2020. júl. 26. 14:20
 2/27 anonim ***** válasza:
69%
Persze, hogyne lehetne!
2020. júl. 26. 14:21
 3/27 anonim ***** válasza:
82%

#1 Ha lesznek emberi kapcsolatai, nem fogja tudni megváltoztatni a számára fontos összes embert. Így kénytelen lesz gyorsan reagálni többiekre, vagy kiközösítik. Kimarad, aki lemarad.

Ez csak egy példa.

2020. júl. 26. 14:26
 4/27 anonim ***** válasza:
47%
Persze, így is kell.
2020. júl. 26. 14:28
 5/27 anonim ***** válasza:
53%
4+ Ha nem akarsz egy zombit felnevelni, aki a monitor előtt rejszol 10-14 évesen, akkor mindenképpen.
2020. júl. 26. 14:28
 6/27 anonim ***** válasza:
93%
Hát nézd, az én gyerekem 17 éves, de nem a "kütyük rabja". Használja őket, de nem az az élete. Most is kint van a barataival
2020. júl. 26. 14:29
 7/27 anonim ***** válasza:
74%
Az értelmes emberek így élnek, igen.
2020. júl. 26. 14:36
 8/27 anonim ***** válasza:
54%

Elég hülyeség lenne. Ha tetszik ha nem ma már az élet minden területét a "kütyük" uralják. És a térhódításuk minden eltelt évvel egyre gyorsul. Ma már szinte minden munkahelyen alap elvárás az office programok magabiztos használata. És ez tényleg a legalapabb. Mégis alig pár éve nekem még voltak olyan évfolyamtársaim az egyetemen akik az excelhez hozzá se tudtak szagolni.

Jelenleg még találgatni is nehéz, hogy mi lesz 20 év múlva, de az szinte 100%, hogy aki nem fogja tudni használni a számítógépeket, nem tart lépést a fejlődéssel, az eláshatja magát a munkaerő piacon.

2020. júl. 26. 14:39
 9/27 anonim ***** válasza:
79%
Most az online tanulásnál biztos pozitív dolog lett volna, ha még életében nem vett a kezébe semmit. 20 éve voltam gimis, matek tagozatra jártam. Nem tudtam kezelni a számítógépet, minden számítástechnika óra egy pokol volt, annyira égett a fejem, mert mindenki tudta rajtam kívűl. Akkor most mit élnék át. Nem hoznám ilyen helyzetbe őket, hogy ilyen hátránnyal induljanak.
2020. júl. 26. 14:44
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

A kütyük már az élet része ,teljesen normális ,hogy a mai gyerekek magabiztosan tudják használni őket .

Amíg vannak egyéb elfoglaltságai is az embernek ,nem 0-24 játszik a pc-n vagy a telefonon ,addig ez nem probléma ,sőt, ez egy elvárt és megkövetelt alap tudás már ma is pl a munkahelyeken.

Amúgy sem kell mindig "értelmes" dolgokat csinálni .

2020. júl. 26. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!