Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem gáz az, hogy a 28 éves...

Nem gáz az, hogy a 28 éves felnőtt lányom rajtam lóg?

Figyelt kérdés
Nincsen pasija, mert szerinte nem elég szép, barátai elmentek külföldre. Engem nyüstöl, hogy menjünk el strandolni, kávézni, sétálni, de egy nőnek már nem az anyján kéne lógnia. Mindig lepasszolom valamivel! Hogy most fáradt vagyok, főzni kell, mosni kell stb.
2020. júl. 26. 12:28
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
78%
Miért lenne gáz? Ha nincs pasija és a barátai elmentek külföldre dolgozni, akkor mégis kivel csináljon programot. Biztosan nehezen viseli, hogy egyedül nem tud elmenni sehova. Szerintem menj el vele ahová hív, neked sem ártana kimozdulni és beszéld rá valamilyen klubra, szakkörre, hátha ott barátokra talál.
2020. júl. 26. 13:21
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Máshol fordítva szokott ez lenni, és az anya könyörög szinte a gyerekének, hogy néha töltsenek már egy kis időt együtt. Ahogy írsz, az alapján úgy néz ki, nem élvezed a lányod társaságát - akkor mondd meg neki ezt. Hidd el, többet nem kell majd ezután tartanod tőle, hogy hívni merészel téged, hogy csináljatok együtt valamit...!
2020. júl. 26. 13:22
 13/21 anonim ***** válasza:
85%
Jó nagy gci vagy.
2020. júl. 26. 13:33
 14/21 anonim ***** válasza:
68%

Ahogy előttem rják, fura, hogy nincs korabeli társasága, de az is lehet, hogy neki nem a korabei társaság való.

Én magam 30 éves vagyok, de valahogy hobbim, munkám kapcsán inkább az ilyen 40-50-es korosztállyal jövök ki jól. Munkatáraimmal szinte baráti a viszonyom, hobbiból eredően is inkább az idősebb korosztály talál be. Mind baráti mind kapcsolati alapon a 10+ évvel idősebb korosztály érzi velem jól magát meg én is velük.

Az gáz, hogy a szülő lepattintja a gyerekét mert "gáz" vele lenni és inkább "főz, mos, takarít" mert annyiból áll az élete. Holott lehet pont neki is jót tenne egy kis kimozdulás a négy fal közül.

2020. júl. 26. 13:55
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon ciki vagy, bújj el
2020. júl. 26. 14:17
 16/21 anonim ***** válasza:
87%
Látszik, hogy nem érzi jól magát, te meg aszisztálsz hozzá. Mocsok egy dög vagy. Szegény anyátlan lány...
2020. júl. 26. 14:19
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Azok a szülők, akiknek már felnőtt a gyerekük, arra panaszkodnak, hogy a gyerek le se sz*rja. Ha pedig a gyerek közeledik, az is baj? Nem értem... :D
2020. júl. 26. 21:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Elég gyanús a kérdés, egy középkorú nő általában mar nem így fogalmaz, de nem tudhatom, szóval válaszolok, mint az anyának.

Minek szül az ilyen gyereket?? Mert épp becsúszott? Mert te nem vagy anyának való, azt garantálom. Sajnos nem minden embernek sikerül kapcsolatokat kialakítania, lehetnek a háttérben mentális betegségek is... Nézz fel egy kicsit YouTube-ra es nézd meg, hogy milyen anyák vannak. Van, aki az oxigénhiányos magatehetetlen gyereket látja el minden nap. Van, aki évek óta ülve alszik, mert a gyereknek le kell szívnia a nyálát éjszaka, hogy ne fulladjon meg. Erre te középkorú nőként itt rinyalsz, hogy a magányos gyereked veled akad programozni... hat elhanyom magam az ilyen rixxxcoktól. Te vállaltad érte a felelősséget amikor megszülted, segítened kell rajta, ha tudsz. De gondolom a baratnoiddel, meg a pasikaddal(ha van) szívesen lógsz.

2020. júl. 27. 01:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Szégyelld magadat,búj el sarokba!
2020. júl. 27. 09:21
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Sajnálom szegény lányt, amiért egyedül maradt, kár, hogy nem ment a barátaival külföldre. 28 évesen nem kéne az anyján lógnia, de amiket írsz, strandolás, kávézás, séta, ezek ilyen egy délutános programok, bárkivel el lehet menni, mért ne mehetne éppen az anyjával? Inkább az lenne fura, ha pl. fesztiválozni akarna veled, vagy metál koncertekre rángatna el, az ilyesmiket inkább barátokkal szokás, de amiket írtál, azok messze nem ilyenek.
2020. júl. 27. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!