Mit tegyek az ellen, hogy a felnőtt lányom ne viselkedjen borzasztó gonoszan és gyerekesen?
Nem kelett volna kivételezni a másik kárára.. Általában ezeknek a kivételezés nem egyforma szeretet az oka.. Én is gyülölöm a hugom,én egy samponért könyörögtem ő meg 300 ezres laptopot,autót lakást kapott 18 évesen,én anno két táskát h mehetek.
36N
Hát pedig ok nélkül egy teso nem töri el a másik ujjait,itt vmi nem kerek,és szerintem nem most kezdődőtt.
36N
mit tegyél? semmit
a lányod meg feljelentést testi sértésért
én nem beszélek a húgommal, hacsak nem vagyok rákényszerítve, de soha nem lennék vele szemben agresszív, pláne nem törném el az ujjait
emellett a kisebb lányod jövedelemkiesését is kiperkálhatja
Az én húgommal is kivételeztek, mégsem jut eszembe bántani egy percre sem, nem hiszem hogy ez az egyedüli lehetőség.
Tisztázd velük hogy össze kaptak e valamin, de mivel felnőttek, már úgyis csak tanácsot tudsz adni. Próbálj meg megértő lenni mindkettővel, menjetek el akar egy közös napra hármasban hátha az oldja a feszültséget.
A válaszolók az egyenlőtlen neveltetésben látják az okot, ám a kérdező ezt tagadja. Beállt a patt-helyzet.
Én is azt javaslom a kérdezőnek, amit a 4. válaszoló ír: nyugodt lelki állapotban elbeszélgetni mindkét lánnyal (nem egyszerre, hanem külön-külön), de főleg az idősebbel, hogy miért viselkedik úgy, ahogyan. Arra ügyeljetek, hogy ezek a beszélgetések nehogy kiabálásba torkolljanak. Ha mégis erre felé hajlana, fejezzétek be és folytassatok máskor.
Én sem jövök ki ės nem is jöttem ki a hugomal pedig nem kivėteleztek velünk szüleink.
Sajna a nagynak ilyen a termėszete ,vagy vėlt sėrelmeit bosszulja még hugån .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!