Mit lehet kezdeni ilyen anyával?
Figyelt kérdés
Anyám tipikusan az a nő,aki ötven évesen is húszévesnek képzeli magát.Feltűnően jól tartja magát,több kapcsolata,köztük az apámmal is arra ment rá,hogy nem bírt magával,az összes párját eddig fűvel-fával megcsalta.Aki szembejön vele férfi,kb egyből az fordul meg csak a fejében.Régebben nagyon szoros és jó volt vele a kapcsolatom,de amióta felnőttem,kb naponta ér vele kapcsolatban a csalódás.Az az igazi anya-lánya viszony soha nem is volt köztünk,kb mindig olyan "barátnőies" volt köztünk a kapcsolat.Az utóbbi időben viszont egyre rosszabb.Nevelőapámmal is szörnyen megromlott a kapcsolata,természetesen a viselkedése miatt.Lehet valamit kezdeni ilyen természettel? 21/l2020. júl. 26. 10:40
1/8 anonim válasza:
Pasifüggő nőkkel sajnos soha semmit nem lehet kezdeni :/ Nekik minden a férfiakról szól, a férfiak tartják egyben őket.
2/8 anonim válasza:
Az már komoly orvosi problémát sejt, hogy valaki nőként, közel a 60-hoz, önmagát 21 éves lánynak képzeli,más gyerekének és kérdéseket írogat ki a beteg fantáziája és önmaga valóságából másra vetítve.
Csak javasolni tudom: egy pszichiáter aranyat érne számodra.
3/8 anonim válasza:
Sajnos semmit sem lehet tenni. Ő ilyen, nem lehet megváltoztatni (tapasztalat).
4/8 anonim válasza:
2+ Sosem jó a te saját nyomorodat másra vetíteni. Te választottad azt az életet amit jelenleg élsz, senki nem kötelezett rá, de már megbocsáss, ugye nem baj, ha más nem ilyet él?:D
5/8 anonim válasza:
Lehet korán szült és most éli ki magát.
6/8 Sanker válasza:
Utóbbival egyetértek, és hogy jól tartja magát, csinos, fiatalos, az csak becsülendő. Inkább ez, mint hogy elhanyagolja magát. Szerintem itt két probléma lehet, az egyik, hogy lenyom téged pasizásban és ez neked nem tetszik (elvégre te mondtad, hogy barátnőd). A másik probléma, hogy nem kapsz tőle elég figyelmet. Ő lehet úgy gondolja, hogy már felnőttél és állj a talpadra.
7/8 anonim válasza:
Szerintem nem tudsz vele sokat kezdeni. Ha neked nem tetszik, akkor költözz el tőle évek múlva.
8/8 anonim válasza:
Sose fog megváltozni.
Meg az idősek otthonába a nénik is milyen feltekenyek egymásra..
Csináld azt itt ő,és akkor nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!