Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy mondjam el a szuleimnek...

Hogy mondjam el a szuleimnek hogy lesbikus vagyok?

Figyelt kérdés
Elegge keresztényes szuleim vannak hogy mondjam el nekik?
2020. júl. 25. 23:26
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Anya, apa.... - Lesbikus vagyok
2020. júl. 26. 08:02
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

ja, most olvastam, hogy elegge kerestényes szüleid vannak...

akkor hozzáteszed finoman.... - az apa a fiú és a szentlélek nevében, ámen!!!

2020. júl. 26. 08:02
 3/4 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj, hogy ezt nem tudod nagyon keríteni... El mkndod... És vagy elfogadják, vagy nem... Nekem pl nem fogadták el, 19 éves koromig meg akartak változtatni, aztán össze jöttem egy lánnyal, oda költöztem... A nő már terhes volt, amikor megszületett és anyuéknak bemutattam az "unokat " megbékéltek... Csak ne csókoljuk meg egymást előttük
2020. júl. 26. 09:30
 4/4 anonim ***** válasza:
23%

Szülők, unokátok nem lesz csak még egy jányotok;)

Rájönnek maguktól is, ha egy kandúrt sem viszel haza...meg prideozol s szobád is tele ilyesmivel...

Az se baj, ha lehetne tudni életkorodat...20 éved felett már sejtik majd, de 30-nál tudják.

20 alatt meg hülegyerek divatozik 99%-ban....

2020. júl. 26. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!