Van más is akit zavar, hogy milf az anyja?
A kerdezo leirta hogy a tobbi gyereknek is csinos az anyja es fiatal az osztalyban megsem zaklatjak a fiuk az o gyerekuket....vajon miert? A sajat szulei nem mennek be az iskolaba szolni?! Miert? csak elvezi anyuka akkor azt a kis figyelmet a kamaszfiuktol!
tudod amikor egy nonek azt kell hangoztatnia, hogy" jajj megneznek a kabatba is es az utcan is,leall a forgalom ha megjelenek" minden kommentben akkor nekem az jut eszembe hogy miert olyan fontos ez neked?
Mindenkit megneznek az utcan es? mit bizonyit ez? es KINEK?
Sajnalom kerdezo!
Nagyon nehez lesz a kamasykorod mellette!
De azt tudnam tanacsolni hogy amikor valaki az osztalbol ilyen tragarsagokat beszel... szolj az egyik tanarnak vagy az igazgatonak!
"Egyébként miért nem elég ok a változásra, hogy engem zavar"
azért mert senkit nem érdekel a véleményed. komolyan. anyád úgy öltözködik ahogy akar, és te is. nem fog a kedvedért meg a nyomorult osztálytársaid kedvéért csuhában járni holnaptól.
Pontosan! Úgy nem lehet nyugodtan élni, hogy másoknak akarjunk megfelelni, főleg nem öltözködésben. Mindenkinek van egy stílusa, ha azt leveti, akkor már nem önmaga lesz.
Azt írod, édesapádnak is tetszik, hogy anyud csinos. A Facebookra feltett képeket pedig biztos szóvá tenné, ha ellenére lenne. Minden férj, minden férfi örül, ha csinos nő a társa, mások tekintete pedig megakad rajta.
Az pedig, hogy anyudat jobban nézik a strandon mint téged, valószínűleg annak tudható be többek között, hogy egyszerűen vonzóbb egy 30-as nő, mint egy tizenéves. Tudom, mert voltam tizenéves, és lettem 30-as is.
De azért te is sokat tehetsz ám, hogy rajtad is megakadjon a férfiak tekintete. Mint ahogy írtad, anyud szívesen ad tanácsot, elvisz magával fodrászhoz, gondolom a sminket sem tiltaná, vagy egy merészebb ruhadarabot. Csak legyen önbizalmad!
A fiúk meg leállnak majd.
Nem szeretnék kötekedni , de az tényleg ennyire normális , hogy a kérdezőnek ilyen dolgokat mondanak az iskolában az osztálytársai? Így állna hozzá minden szülő ,ha a gyermeke ezzel menne haza az iskolából, hogy ő csak "extravagáns"? Mert nekem az lenne az első, hogy bekennék az iskolába! És biztos elgondolkodnék , hogy esetleg nincs e bennem hiba!
Kérdező, nagyon kihívóan öltözködik az anyukád? Nem lehet vele megbeszélni hogy úgy állítsa be a facebookját , hogy csak ismerősök láthassák?
A gyerekek rosszindulatúak tudnak lenni nagyon, ráadásul itt hormonoktól túltengő fiatal fiúkról van szó, persze hogy megmozdul a fantáziájuk, ami viszont nem jelenti azt, hogy így beszéljenek.
Azzal pedig az iskolában sem tudnak mit kezdeni, ha a közösségi oldalakon látják az édesanyját, úgy kell beállítani, hogy csak ismerősök lássák.
De az öltözködését nem fogja megváltoztatni az anyuka, meg nem is kell!
Na, itt pár, "mások által szépnek mondott" nő megcsinálta a maga egotripjét, hogy védelmébe vegye a nőt.
Továbbra is hangsúlyoznám, hogy a szóban forgó anyuka egész biztos, hogy a gázos, műkörmös, aligruhás fajta, különben nem pécézték volna ki a lányát. Nem önmagában a bikinis fotóval van baj, meg azzal, hogy csínos, hanem azzal, hogy szinte tuti, hogy totál ízléstelen meg nevetséges és hülyét csinál magából. Ha tényleg van más csinos anyuka is az osztályban, ez egyszerűen biztos, hogy ezert röhögnek az osztálytársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!