Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apukám miért viselkedik így?

Apukám miért viselkedik így?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, apum 73 éves. Ő nyugdíjas én pedig dolgozom, anyum gyerekkoromban meghalt, apum pedig összejött egy roma nővel ,aki koszos volt és hozzánk hozta mind a 4 gyermekét. Teljesen leélték a házat, ekkor kezdtek hozzánk járni a családsegítősök. Segítették elintézni hogy a romàk elmenjenek az otthonunkból, ekkor még gyerek voltam csoda hogy nem vettek el apumtól.

Szóval már dolgozom, és gondoskodom apukámról is viszont a családsegítős csajszi még mindig jár hozzánk heti 1x vagy 2x megfordul. Ami engem picit idegesít de nem hozzám jön hanem apumhoz. Apum meg úgy érzem kihasználja a helyzetet...mondta nekem hogy nyomja a cipő a lábát, elvittem boltba ,felpróbáltattam vele 5 cipőt mire egyikre azt mondta az a tökéletes.

Erre jön a családsegítòs neki meg azt mondja megint nyomja a cipő. Akkor apumnak leégett a karja a csaj már hozott is neki rá krémet mintha nem tudnám megvenni.

Apumnak elromlott a biciklije mondtam neki munka után megnézem, erre mire hazaérek a családsegítős már elvitte haza mert az ő apja ért hozzá. Gondoltam jól van azért ne ingyen csinálja már meg, vettem neki egy doboz bonbont hogy apukám így köszönje meg a jó tettet.

Apum mikor odaadta a csokit elmondta a csajnak hogy igazából én vettem azt a bonbont....akkorra égés volt utána el is mondtam apumnak ne legyen ilyen.

A családsegítős jön hozzánk , de azzal nem foglalkozik hogy apum szedi e a gyógyszereit, meg hogy nem kéne cigiznie.

Úgy érzem az egész életünk a csaláfsegítős szemében olyan,mint ha én nem is foglalkoznék apummal...csak vagyok.

Amikor itthon vagyok és jön hozzánk ,köszönök neki utána csak apummal van elfoglalva , meg se hallja mit mondok neki. Hogy tudnám megoldani a helyzetet?

Jöhet hozzánk nincs ezzel gond de magam is tudom látni apumat. A csaj sehol se volt mikor apum kórházban volt és mindennap nála voltam, orvosokhoz futkostam vele stb.

2020. júl. 23. 10:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
Örülj neki, hogy nem neked kell apukád minden nyűgét elviselned. Az ő baja az, hogy unatkozik. Vigyázz, nehogy rááldozd az egész életed, mert aztán ugyanebbe a helyzetbe kerülhetsz.
2020. júl. 23. 10:34
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Egy láttam itt a gyakorin egy kérdés aminek szinte full ugyanaz volt a leírása. Megint te vagy az? :D
2020. júl. 23. 11:17
 3/12 anonim ***** válasza:
85%

Én is láttam azt a kérdést, egy része mintha onnan lett volna kimásolva.

2020. júl. 23. 11:23
 4/12 anonim ***** válasza:
2020. júl. 23. 11:28
 5/12 anonim ***** válasza:
Tényleg! Próbáltam visszakeresni, mert azt hittem, hogy beraktam a figyelt kérdéseim közé, de ezek szerint csak elolvastam, nem követtem.
2020. júl. 23. 11:53
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Figyelj, nem hozzád megy, hanem apudhoz, nem neked kell segítség.
2020. júl. 23. 12:05
 7/12 anonim ***** válasza:
24%

Fiú vagy? Ha igen, akkor tetszel a csajnak, és csak ürügy minden, amiért hozzátok járkál. (Nem véletlenül mondta apukád, hogy te vetted a csokit, rá akar segíteni kicsit hogy összejöjjetek)

Ha lány vagy, akkor nincs ötletem. (vagy tetszel akkor is, és leszbiu a csaj)

Sajnos, nálunk is hasonló volt a helyzet, a szomszéd srác járt át állandóan segíteni, kéretlenül, aztán amikor egyszer leültem vele beszélgetni, akkor kiderült, hogy voltaképpen engem kóstolgat. Amikor megmondtam neki, hogy reménytelen ügy, akkor valahogy elmaradtak a segítőkész látogatások.

Ebből kiindulva gyanús nekem a te eseted is :-)

2020. júl. 23. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
Kérdező, nem értem, hogyha neked tiszta a lelkiismereted, akkor miért fújsz ennyire a csaladsegítőre. Gondolom megvannak a számlák, amikor apukádnak cipőt, stb vettél, ha esetleg áskálódna is, tudod bizonyítani, hogy te gondoskodsz róla. Nekem kicsit olyan hatása van ennek, mintha áldozatként akarnád feltüntetni magad, és minden rossz okozójának akarod beállítani a családsegítőt. Én meghallgatnám őt is, egyáltalán nem biztos, hogy rosszat akar..
2020. júl. 23. 12:17
 9/12 anonim ***** válasza:
16%

Inkább meg akarja szerezni apadtol a házat.

Sok ez a kéretlen segítség.

2020. júl. 23. 12:18
 10/12 anonim ***** válasza:
72%
Ez már volt egyszer.
2020. júl. 23. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!