Apukám miért viselkedik így?
24 éves vagyok, apum 73 éves. Ő nyugdíjas én pedig dolgozom, anyum gyerekkoromban meghalt, apum pedig összejött egy roma nővel ,aki koszos volt és hozzánk hozta mind a 4 gyermekét. Teljesen leélték a házat, ekkor kezdtek hozzánk járni a családsegítősök. Segítették elintézni hogy a romàk elmenjenek az otthonunkból, ekkor még gyerek voltam csoda hogy nem vettek el apumtól.
Szóval már dolgozom, és gondoskodom apukámról is viszont a családsegítős csajszi még mindig jár hozzánk heti 1x vagy 2x megfordul. Ami engem picit idegesít de nem hozzám jön hanem apumhoz. Apum meg úgy érzem kihasználja a helyzetet...mondta nekem hogy nyomja a cipő a lábát, elvittem boltba ,felpróbáltattam vele 5 cipőt mire egyikre azt mondta az a tökéletes.
Erre jön a családsegítòs neki meg azt mondja megint nyomja a cipő. Akkor apumnak leégett a karja a csaj már hozott is neki rá krémet mintha nem tudnám megvenni.
Apumnak elromlott a biciklije mondtam neki munka után megnézem, erre mire hazaérek a családsegítős már elvitte haza mert az ő apja ért hozzá. Gondoltam jól van azért ne ingyen csinálja már meg, vettem neki egy doboz bonbont hogy apukám így köszönje meg a jó tettet.
Apum mikor odaadta a csokit elmondta a csajnak hogy igazából én vettem azt a bonbont....akkorra égés volt utána el is mondtam apumnak ne legyen ilyen.
A családsegítős jön hozzánk , de azzal nem foglalkozik hogy apum szedi e a gyógyszereit, meg hogy nem kéne cigiznie.
Úgy érzem az egész életünk a csaláfsegítős szemében olyan,mint ha én nem is foglalkoznék apummal...csak vagyok.
Amikor itthon vagyok és jön hozzánk ,köszönök neki utána csak apummal van elfoglalva , meg se hallja mit mondok neki. Hogy tudnám megoldani a helyzetet?
Jöhet hozzánk nincs ezzel gond de magam is tudom látni apumat. A csaj sehol se volt mikor apum kórházban volt és mindennap nála voltam, orvosokhoz futkostam vele stb.
Én is láttam azt a kérdést, egy része mintha onnan lett volna kimásolva.
#3 ez a kérdés az:
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ke..
Fiú vagy? Ha igen, akkor tetszel a csajnak, és csak ürügy minden, amiért hozzátok járkál. (Nem véletlenül mondta apukád, hogy te vetted a csokit, rá akar segíteni kicsit hogy összejöjjetek)
Ha lány vagy, akkor nincs ötletem. (vagy tetszel akkor is, és leszbiu a csaj)
Sajnos, nálunk is hasonló volt a helyzet, a szomszéd srác járt át állandóan segíteni, kéretlenül, aztán amikor egyszer leültem vele beszélgetni, akkor kiderült, hogy voltaképpen engem kóstolgat. Amikor megmondtam neki, hogy reménytelen ügy, akkor valahogy elmaradtak a segítőkész látogatások.
Ebből kiindulva gyanús nekem a te eseted is :-)
Inkább meg akarja szerezni apadtol a házat.
Sok ez a kéretlen segítség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!