Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy értessem meg anyuval,...

Hogy értessem meg anyuval, hogy időpont nélkül nem fog menni?17l

Figyelt kérdés

Szóval két évvel ezelőtti nyárra megígérte, hogy kilyukasztathatom a fülem. Mondanom sem kell, nem történt meg. Mostanában újra elkezdtem győzködni és valami csoda folytán nem tartott hónapokig ez a folyamat. Jó, az elején kaptam különböző kifogásokat, hogy miért nem, és természetesen bármilyen nyugodtan kérdeztem, mindig kiabálva válaszolt. De szerencsére ezt most hamar megunta. Szóval oda jutottunk el, hogy helyben nem akarja, mert túl drága. (Bezzeg a cigi nem az, pláne, hogy panaszkodik, hogy meg fog halni....) Egyébként környező városokban lehet drágább, de ha erről van szó kifizetem én spórolt pénzemből, de arról meg hallani sem akar. Máshol meg nem akar utánajárni, mert az milyen macerás neki, de én meg ne járjak utána, mert az nem jó neki. Merthogy milyen sok neki, hogy személyesen utánajár, meg még utána engem is el kell kísérni a szülői nyilatkozat miatt... Szóval arra jutottunk, ha megyünk valamelyik környező városba és meg lehet oldani valahol időpont nélkül, akkor lehet. De én ilyet nem szeretnék még egyszer lejátszani, mint pár éve az első plusz fülbevalónal, mert nagyon kínos. Anno is csak véletlen adódott lehetőség időpont nélküli megoldásra, előtte vagy hat helyen el lett mondva, hogy időpont nélkül nem. Kb annyi jött le ebből anyámnak, hogy miután eljöttünk az adott helyről puffogott nekem, hogy egy tíz percbe sem tartó dolgot miért nem lehet időpont nélkül elvállalni... Most megint azt akarja lejátszani, és én szégyenlem magam miatta. De nélküle meg nem csináltathatom meg, mert nem vagyok 18. Komolyan nekem az is elég lenne, ha hagyná, hogy utánajárjak, max kérek egy telefonszámot és odatelefonál ő, ha már annyira rendezkedni akar. Vagy ha túl időigényes utazni, akkor kérjünk helyben időpontot, max fizetem magamnak, vagy kipótlom azt az összeget, amit ő szánna rá. Csak kerüljük el a körbeszaladunk egy fél várost, hogy legyen egy csomó "hát időpont kéne" jellegű beszélgetés.

Szóval hogy értessem meg vele, hogy kell időpont? Vagy hogy érjem el, hogy hagyja, hogy legalább az utánajárás rész én intézzem el, és ő csak jöjjön el velem? Vagy úgy, hogy győzzem meg bármelyik leírt opcióról?17l

(Légyszi a várjak 18 éves koromig/szúrjam át magamnak/szúrja át nekem egy barátom opciókat hanyagoljuk. Ezekre én magam is rájöttem, nekem a meggyőzés a fő cél)

2020. júl. 20. 09:44
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Nem tudom merre laksz de a Clair's be (ékszer meg kiegészítő bolt bár ugye bizsu dolgok vannak ott) tudtommal nem kell időpontot kérni és van ahol lyukasztanak fület
2020. júl. 20. 23:57
 22/23 anonim ***** válasza:
Lett fülbevalód végül?
2020. dec. 17. 16:00
 23/23 A kérdező kommentje:
Egy lett augusztus elején, és hatalmas vita volt, hogy milyen önző és követelőzős a vagyok. Nem hagyta amúgy, hogy magának fizessem....
2020. dec. 17. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!